15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Høstfrisyrer 2017/2018 og nåværende trender innen hårfarger og hårklipp

Høstfrisyrer 2017/2018 -trender-mote-nåværende

Nye trender er ikke bare definert innen mote, og hver sesong blir gjenoppfunnet. Frisyrene er også i stadig endring. De nåværende hårtrendene for høsten er rike på kontrast, de bryter stereotyper og gir en sterk holdning. Håret er voluminøst eller ekstra slankt, naturlig eller kunstnerisk flettet, farget i lyse farger eller i milde nyanser, løst fallende eller bundet. Enten det handler om langt hår, hårfarger eller frisyrer, så er disse høstfrisyrene 2017/2018 trendy.

Høstfrisyrer 2017/2018 – Naturlig hårlengde

Høstfrisyrer 2017/2018 -trender-naturlig-hårlengde

Hvilken hårlengde er trendy denne høsten og også neste år? Mange kvinner stiller seg sikkert dette spørsmålet. Naturlig hårlengde foretrekkes på catwalken og Instagram. Håret er vanligvis slitt middels eller hakelengde, men lengre hvis håret ser sunt, fullt og skinnende ut. Det naturlige og uformelle utseendet er helt trendy. En it-frisyre er clavi-kuttet, som faktisk er en variant av den velkjente lange bobben.

Naturlig hårstruktur – krøller og bølger

Høstfrisyrer 2017/2018 -trender-naturlige-bølger

I forbindelse med den naturlige hårlengden er det også en naturlig hårstruktur. Håret skal ikke se for “laget” og stylet ut, men skal falle tilfeldig og løst. Denne effekten muliggjør riktig bruk av spesielle hår styling og pleieprodukter for hårtypen. Damer med naturlig krøllete hår kan virkelig dra nytte av denne naturlige skjønnhetstrenden, fordi naturlige bølger og krøller som omgir ansiktet fremkaller hoften, lys og luftig effekt.

Trend frisyrer: middels lengde, lagdelt og med smell – 13 stiler & Tips

Frisyrtrender 2017/2018: 13 forslag rett fra catwalken

Trendy frisyrer gjennom årene – utvikler seg gjennom flere tiår

Høstfrisyrer 2017/2018 – ekstra volum og luftighet

Høst-frisyrer-2017-2018-trender-volum

En trend i høstfrisyrer er ekstremt volum som er inspirert av tidligere tider. Avhengig av om det handler om retrovolumet på 60-, 80- eller 90 -tallet, kan effekten oppnås på grunnlag av den naturlige hårstrukturen. Med naturlige krøller, for eksempel, blir håret luftig, føntørket overhead. Alternativt brukes forskjellige hårstylingsteknikker.

Retro volum

Høstfrisyrer-2017-2018-trender-retro-volum

Det ekstreme volumet i stilen på 60 -tallet oppnås ved hjelp av store krøller eller et bredt krøllejern. Deretter må du erte håret og fikse det med hårspray. Krøllete hår er en trend vi kjente fra 90 -tallet og gjør et comeback. For dette bør håret rettes ut på forhånd og styles med et spesielt kreppjern.

Høstfrisyrer 2017/2018 – slank utseende

høst-frisyrer-2017-2018-trender-slank utseende

De fleste høstfrisyrene 2017/2018 imponerer med sin enkelhet. De nåværende frisyrene er slett ikke tidkrevende, og hver kvinne kan gjøre det selv hjemme. Dette er også tilfellet med det elegante, elegante utseendet. Håret kammes tilbake og festes med litt hårspray. Her er det viktig å ikke bruke for mange hårstylingsprodukter.

Våt utseende

høstfrisyrer-2017-2018-trender-slank-våt-look

En variant av det trendy slanke utseendet og også det motsatte av det ekstreme volumet er det våte utseendet. Håret er også kjemmet tilbake, men tidligere gelert eller behandlet med hårvoks. Her trylles det frem en ekstra glød og et “vått” utseende.

Høstfrisyrer 2017/2018 – hestehalevarianter

Høstfrisyrer-2017-2018-trender-hestehale-variasjoner

Som allerede nevnt er høstfrisyrene 2017/2018 ikke komplekse, og det legges vekt på et naturlig utseende. Slik er det også med den tidløse klassikeren blant frisyrer – hestehalen. Alle varianter av den er for tiden veldig aktuelle, og du kan virkelig variere uendelig. Løst bundet, slitt på den ene siden, rett eller i midtskillet, alle varianter av hestehalen er etterspurt.

høst-frisyrer-2017-2018-trender-hestehale-slank-glatt

Hestehalen er sannsynligvis den enkleste, mest praktiske og ukompliserte frisyren som hver kvinne kjenner. Det er knapt noen andre frisyrer som er så mangefasetterte og passende for både sport og fester. Det er også en god løsning når du har en dårlig hårdag. Selv om frisyren er enkel i seg selv, bør du være oppmerksom på detaljene. Når du knytter håret, er det lurt å dekke hårstrikken med en hårstrå og dermed skjule det.

Doble boller 

høst-frisyrer-2017-2018-trender-doble boller

I stedet for å knytte to fletter på begge sider, kan du style uformelle doble boller. Dette er en type bolle som er bundet til høyre og venstre. Vi kjenner frisyren fra Gwen Stefani og Björk på 90 -tallet. De praktiske bolleputer kan også brukes til dette, men det er bedre å bruke en liten størrelse slik at frisyren endelig ser estetisk ut. Hele håret trenger ikke å bindes sammen, bare en del av det på toppen av hodet-dobbeltbolle halvt opp. De to bollene kan sitte på nakkehøyde så vel som på toppen av hodet.

Høstfrisyrer 2017/2018 – fletninger av alle slag

høstfrisyrer-2017-2018-trender-fletter

Sildben, baby, skole og bondefletter spiller ingen rolle, flettede frisyrer av alle slag er trendy! Lekre fletter i alle former og størrelser, i alle tenkelige bredder, er mer populære enn noensinne. Fletter er veldig praktiske, spesielt i varme temperaturer og når du trener. De som ikke vet hvordan de skal flette, må lære seg å gjøre det.

 Sløyfer i håret

høstfrisyrer-2017-2018-trender-hårbånd-sløyfe

Alle som tror at hårbuer er for små jenter eller gammeldags tar feil. Ulike kunstneriske design utfyller dagens høstfrisyrer 2017/2018, som Chanel, Monique, Erdem og andre motehus nylig presenterte. En hårbue blir en pen detalj og forbedrer enhver enkel hårstyling. Det vakre tilbehøret passer alltid perfekt med åpent eller bundet hår, hvis det er koordinert med antrekket.

Utsmykkede hårbåndsvarianter

høst-frisyrer-2017-2018-trender-hårbånd

Designerne har prydet modellens høstfrisyrer med kunstneriske hårbånd som mer minner om ekte smykker. Den ekstraordinære overdådige henrettelsen av Chanel gjør et spesielt inntrykk. Den er basert på et strikket hodebånd og er overdådig dekorert med perler, paljetter og rhinestones.

Blomster i håret og blomsterkranser

Høst-frisyrer-2017-2018-trender-krans-blomster

Blomster og blomsterkranser er hovedsakelig forbundet med vår og sommer. Denne varme trenden er fortsatt veldig aktuell om høsten og minner om nostalgi for indisk sommer. Det er ubestridt at ekte eller kunstige blomster forsterker enhver enkel frisyre. “Ulaget” eller løst bundet hår med blomsteraksenter er definitivt noe for fans av det romantiske boho -utseendet.

Høstfrisyrer 2017/2018 dekorert med hårtilbehør og utsmykkede hårnål

høst-frisyrer-2017-2018-trender-hårtilbehør-hårnål

Overdådige hårbånd og bøyler, hårklipp og pins er et spesielt høydepunkt i høstfrisyrene i år. Det som er ment er det motsatte av veiledningsprinsippet “less is more”. Mer glitter, gull og sølv, flere perler og krystaller er mottoet til det trendy hårtilbehøret. Til syvende og sist blir frisyren et ekte kunstverk.

Høstfrisyrer 2017/2018 – hårstrå med regnbueeffekt

høst-frisyrer-2017-2018-trender-hår-farge-frisyrer

Når et stort antall stylister går for et naturlig utseende, gjør andre akkurat det motsatte. I år presenterer Versace hvordan den naturlige hårfargen, enten den er brun eller blond, kan kombineres med en lys farge. Resultatet er et moderne, opprørsk inntrykk av dagens hippier.

Rainbow farger

Høstfrisyrer 2017/2018 -trender-hårfarge-regnbuefarger

Regnbuefarger har blitt en varig trend innen hår. Flere eller bare én hårfarge påføres lyst eller bleket hår. Den fargerike effekten kan oppnås av frisører enten med frihånds- eller folieteknologi, og det er mange varianter: ombrè, dip-dye, opal og etc..

Previous Post
Inspirasjon til svart -hvitt baderomsdesign
Next Post
Pole House – et spektakulært feriehus på kysten av Australia