15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Valget av leppestiftfarge og personligheten bak

Leppestift farge-rød- personlighet-kvinne

de Valg av leppestiftfarge kan bli til en morsom opplevelse. Men hva slags personlighet ligger bak denne fargen? Hva sier fargene på leppestift om en kvinnes karakter?

Valg av leppestiftfarge som vurderingsopplegg

Valg-av- leppestift-farge-rød- vurderingsskjema

Forskning fra et kosmetikkfirma viser at folk får en kvinne umiddelbart etter Valg av leppestiftfarge Over 80% av kvinnene som deltok i undersøkelsen sa at de syntes kvinner med rød leppestift var trygge. Nesten 60% vurderte disse kvinnene som vennlige. Til tross for dette er 6% villige til å bryte de etablerte reglene og velge lyse leppestiftfarger for intervjuet

Den røde fargen på leppestiften

Valg-av-leppestift-farge-rød-variasjoner-eksempler

“Fargen rød har muligheten til å tiltrekke seg mennesker og oppmerksomhet, så den kan hjelpe deg med å skille deg ut i et jobbintervju eller i en ny sosial gruppe. Det røde Valg av leppestiftfarge men kan bety stor konkurranse, og hvis den bæres med svarte klær, kan det assosieres med mer aggressivitet. I den riktige kombinasjonen kan lyse farger som rødt uttrykke åpenhet og vennlighet, sier psykolog Angela Wright.

De lyse fargene

Valg av leppestift-farge-lyse-fargevariasjoner

Kvinner som bruker lyse farger på leppestift, føler seg ikke bare mer selvsikre, men også mer sexy. Over en tredjedel av kvinnene som ble undersøkt sa også at de ville velge en lys leppestift for en første date.

“Som en psykologisk hovedfarge er rødt fysisk stimulerende, akselererer pulsen og fysisk energi. Dette gjenspeiler kroppens reaksjon når den vekkes. Så hvis du har på deg rød leppestift på din første date, må du passe på at du ikke sender ut en dristigere melding enn forventet, sier Wright..

Lett leppestift

Valg-av-leppestift-farge-lys-karakter-kvinne

85% av kvinnene som ble undersøkt mente at kvinner som bruker lyse leppestiftfarger er sjenerte.  Imidlertid innrømmet over 60% at de ville velge lyse leppestiftfarger til jobbintervjuet, den første dagen på jobb og det første møtet med partnerens foreldre.

Mørk leppestift og dens betydning

Valg-av- leppestiftfarge- mørke- lepper

Over 70% av de spurte er av den oppfatning at kvinner med mørk leppestift har et uvennlig utseende. Bare 22% av kvinnene innrømmet at de hadde på seg mørk leppestift. 25% av respondentene i undersøkelsen innrømmet at de ville ha på seg mørke leppestiftfarger til julebordet på arbeidsplassen.

På spørsmål om hvilket valg av leppestiftfarger hver kvinne gjør og hvilken hun vil ha, svarte de fleste damene med rød leppestift på hudfargen.

Valg -av- leppestiftfarge- rød- betydnings-karakter

Valg av leppestiftfarge, grellaktig farge, personlighet

Valg av leppestiftfarge, lys farge, rosa karakter

Valg- av- leppestift- farge- rød- Karakter- kvinne- mening

Previous Post
Tyrosinkinasehemmerbehandling vellykket ved avansert kreft
Next Post
Bygg en pergola i tre for variasjon, romantikk og komfort i hagen