15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Gjør-det-selv hagepynt-13 ideer med instruksjoner

DIY hage dekorasjon dørkrans hageslange tulipaner idé original

Våren er rett rundt hjørnet, og vi gleder oss til lengre, varmere dager. Vi tenker også allerede på den hyggelige tiden vi kan tilbringe i hagen. Som et resultat har vi bestemt noen interessante Gjør-det-selv-ideer til hagedekorasjoner å vise. Husflid til hagen er morsomt og med de riktige materialene koster det nesten ingenting. Bare bruk gamle husholdningsartikler til å lage de nye dekorasjonene, så sparer du mye penger.

1. Gjør-det-selv hagedekorasjoner-krydderhage

gjør-det-selv hagedekorasjonskasse krydderhagebordmaling oregano

Bruk et hvilket som helst antall gammel hermetikk til denne gjør-det-selv-hagedekorasjonen. Mal den øvre kanten med tavlemaling for å kunne skrive på hver boks og legg til et hull i hvert tilfelle. Der trer du et tau eller hyssing gjennom det slik at du kan henge opp den nye blomsterpotten. Planter deretter favorittkrydderne dine i boksene. Beholderne kan selvfølgelig også brukes til blomster.

2. Gjør-det-selv hagepynt-fargerik blomsterpotte med marmoreffekt

gjør-det-selv hagedekorasjon fargerike farger marmoreffekt leirkrukke

Fargerike blomsterpotter er en flott hagedekorasjon, synes du ikke? Hva ville du synes om en slik gjør-det-selv hagedekorasjon? Alt du trenger er en leirgryte og farger i hvilken som helst nyanse. Legg gryten opp ned på en overflate og dekk den med malingen. La deretter fargene renne ned for å skape en marmoreffekt. Da trenger malingen bare å tørke og potten kan brukes til hagearbeid.

3. Lag spiralformet blomsterpotte selv

DIY hage dekorasjon blomsterpotte spiral bambus jord idé original

Hvis du vil lage et spesielt blomsterarrangement i en gryte i hagen din, kan denne spiralformede ideen passe akkurat for deg. Du trenger en stor blomsterpotte og bambuspinner. Ordne sistnevnte i potten på en slik måte at det opprettes en spiralformet form der jorden stiger. Du kan bruke dette arrangementet ikke bare til blomster, men også til å sette sammen en liten urtehage i en gryte.

4. Hagepynt fra en selvlaget minidam

DIY hagedekorasjon hagedam idé vannplanter graeser bolle

Denne minidammen er også laget på lignende måte som en DIY hagedekorasjon. Du designer så å si et sumpområde, som du deretter kan plante og designe med damplanter. Resten av bollen er ganske enkelt fylt med vann og muligens plantet med planter som er egnet for dypere vannpunkter. For eksempel er vannliljer veldig populære. Det er best å ikke ha denne minidammen i direkte sol, da den ville varme opp veldig raskt på grunn av sin lille størrelse og plantene ville dø. Ellers er ideen strålende, ikke sant??

5. Gjør-det-selv hagepynt-blomsterpotter av betong

DIY hage dekorasjoner instruksjoner betong blomsterpotter diy

Disse fascinerende blomsterpottene i forskjellige former og størrelser er en fin måte å dekorere hagen din på. Betong kan være det beste valget for utendørs tilbehør, da det tåler all slags vær. Lag blomsterpotter i alle størrelser med passende beholdere og vis plantene dine på en spesiell måte.

6. Gjør-det-selv hagepynt-runde stepping stones laget av betong

DIY hageideer stepping stones tree leaf concrete DIY

Vi synes disse to ideene med de store trebladene er veldig fine for hagen og er veldig enkle å lage selv. Materialene som trengs er klare. Blandingsforholdene mellom vann og betong er også angitt på emballasjen. Du må bare bestemme om du vil beholde bladformen eller foretrekke den runde.

7. Betongstenger laget av en rabarbra eller et blad av blad

DIY-hage-dekorasjon-ideer-betong-rabarbra-funkien-blad-diy

Du kan også lage attraktive stepping stones i form av blader av betong. Rabarbrablad er spesielt godt egnet til dette formålet fordi de er store og bladårene er tilstrekkelig godt definert til å overføres til betongbladene. Når trinnsteinene har blitt faste, graver du dem i bakken slik at de ikke kan skli når du tråkker på dem.

Hagedesign – 100 bilder, vakre hageideer og stiler

8. Metallbøtte blir til en vakker blomsterpotte 

blomsterpotte dekorere håndverk idé småstein fugemasse diy

En metallbøtte, hvit fugemasse og småstein spiller hovedrollene i dette prosjektet. Resultatet er et vakkert hjem for dine hvite blomster. For å lage denne planter trenger du en metallbøtte. Du belegger dette med fyllstoffet, hvoretter du strekker et spesielt nett over det. Fyllstoffet presses ut slik at du enkelt kan lime småsteinene på. Når du er ferdig med å spre steinene, la massen tørke og stivne. Til slutt belegger du steinene med fyllstoffet for å fylle ut leddene.

9. Fargerike blomsterpotter på hagegjerdet

DIY hageideer gjør fargerike blomsterpotter gjerde DIY

Disse fargerike blomsterpottene er en veldig forfriskende idé for hagegjerdet. Hvis du også har en liten hage og ikke har nok plass til å sette alle potter på bakken, kan det vertikale arrangementet være det bedre alternativet. Grytene sprøytes rett og slett med områder som ikke skal farges, bare maskeres med tape. Heng grytene på gjerder, personvernvegger eller husfasader.

10. Bilderamme med saftplanter

veggdekorasjon med sukkulenter bilderamme trådnett diy

Du kan også lage en vertikal hage på denne måten. En enkel bilderamme, som du fester til en trekasse og dekker med et nett, kan omdannes til en original blomsterpotte til veggen og også brukes til en vertikal hage. Boksen er fylt med jord og deretter dekorert med forskjellige sukkulenter. Sukkulenter er det beste alternativet fordi de ikke trenger mye vann og blir tatt vare på ved å spraye jorden nå og da.

11. hengende kurv i 3 etasjer

Lag tre nivåer kurvkurver selv

En veldig fin idé er blomsterpotten, som det brukes tre flettede esker i forskjellige størrelser til. Disse er først knyttet sammen. Bruk tau eller snor som er tykk nok til dette, for når eskene er fylt med jord, blir de mye tyngre. Nå kan du plante blomsterkassene som du vil og henge dem opp i hagen eller på terrassen.

12. Asymmetrisk konstruksjon laget av blomsterpotter

hagedekorasjon hjemmelagde blomsterpotter fuglefontene asymmetrisk diy

Denne konstruksjonen laget av blomsterpotter er ikke mindre enkel. Tenk først på den beste beliggenheten. Der stikker du deretter en metallstang i bakken. Ideelt sett bør metallet være rustfritt. Legg deretter en stor blomsterpotte på denne stangen og fyll den med pottejord. De neste krukkene er alle litt mindre og lener seg vekselvis til venstre og høyre og fylles også med pottejord. Du kan nå plante blomster i krukkene. Konklusjonen er igjen en noe større gryte, som du enten kan plante eller bruke som støtte for en bolle, som deretter kan fylles med vann og tjene som fuglebad og trau. Du kan selvsagt male de enkelte blomsterpottene i hvilken som helst farge eller lage et mønster.

13. Blomsterpotter laget av gummistøvler

hagedekorasjon med barnestøvler blomster gjerde lage din egen håndverkside

Hvis blomsterpotter er for kjedelige for deg, kan du også bruke gummistøvler til hagedekorasjon for å lage selv. Støvlene er ganske enkelt fylt med pottejord og deretter plantet. Du kan også bore noen hull i sålen slik at vanningsvannet kan renne ut og det ikke er noen vannlogging som kan føre til at røttene råtner.

Previous Post
Tyrosinkinasehemmerbehandling vellykket ved avansert kreft
Next Post
Bygg en pergola i tre for variasjon, romantikk og komfort i hagen