15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sjokolade mauve farge som en hårtrend for en sjarmerende høststyling

mauve-farge-sjokolade-mørk-brun-tråder-design-profesjonell-frisyre

En ny fargetrend for hår får mange kvinner til å drømme om en ny frisyre, og det er den såkalte mauve-effekten, som brukes til sjokoladebrunt hår. Hvis du er ute etter nye hårfarger som er effektive og trendy på samme tid, kan du ikke gå galt med denne kombinasjonen. Fordi selv om den delikate fargen mauve er alt annet enn naturlig, takket være grunnfargen og påføringsteknikken, skaper den et imponerende naturlig utseende som nesten alle vil ha. I denne artikkelen vil vi forklare deg nøyaktig hva fargen på Chocolate Mauve er, hvordan den oppnås og hvor den egentlig kommer fra. I tillegg har vi noen prøvebilder og fargevarianter for sjokoladehårfargen med skyggen mauve, slik at du også kan få noen ideer hvis du vil farge håret ditt.

Chocolate Mauve Color – Hvordan ser det ut?

mauve farge sjokolade subtil-look-shimmer-rosa-rose

Som allerede nevnt er en varm sjokoladebrun grunnfargen for denne stylingen. Du kan velge mellom forskjellige nyanser som du ønsker. Hvis du liker det litt lysere, kan du tørre å prøve sjokoladefargen, så vel som de som foretrekker mørkere hår. De brune tonene forsterkes av en delikat rosa, som er kjent fra de vakre blomstene i malven (derav navnet). Nyansen kan også variere her og velges etter smak. Noen få aksenter i hårfargen rosa blir vanligvis lagt til den rosa, noe som gir håret et attraktivt glitrende utseende. Siden hår absorberer lyse farger best når det er lyst, må et blekemiddel på forhånd brukes på mørkt hår som fjerner pigmentene fra håret og gir det perfekte grunnlaget for den rosa nyansen.

mauve farge sjokolade rød shimmer balayage hårtrender

Balayage -teknikken brukes til å skape en naturlig overgang og utseende. Den ombre-lignende stylingen oppnås ved å pusse fargen fritt inn i håret. Siden dette ikke er så lett for nybegynnere, er det bedre å henvende seg til en profesjonell for fargen Chocolate Mauve. Bare da kan en jevn overgang på den ene siden og et langvarig utseende på den andre siden garanteres.

Lag ombre hår selv – instruksjoner for blond, brunette & tilnærmingen

Farging av rødt hår – pleietips og 37 stylingideer

Farg håret i henhold til månekalenderen for et flott resultat

Hvor kom ideen fra??

mauve-farge-sjokolade-pastell-lilla-lysebrun-mørk blond

New York -frisøren Hanna Edelman regnes for å være oppfinneren av sjokoladefargen for hår. Salongen hennes ligger i Brooklyn og kalles “Brush in Hand” – et navn som perfekt beskriver balayage -teknikken for hårfarging. Ideen til den nye trendfargen oppstod ganske spontant da stylisten bestemte seg for å bruke noen av de resterende pasteltonene fra fjorårets sommertrender og blande dem sammen for å se hva resultatet ble. Fargen ble raskt til farge- og hårtrenden for høsten. De subtile og hyggelige aksentene får oss til å se friskere ut, noe som kan være veldig gunstig for vår styling, spesielt på den kjøligere høsten.

Chocolate Mauve Color – Ideer og varianter

mauve-farge-sjokolade-kontrast-høydepunkter-rosa-oransje-rosa-brun

Den trendy sjokoladefargen har så å si sine grunnleggende prinsipper, men som allerede nevnt kan den også endres, varieres og utformes etter din egen smak. Vi vil vise deg at dette ikke endrer det elegante og unike utseendet ved å bruke følgende eksempler, der begge hårfargene ble brukt i forskjellige nyanser. Det spiller ingen rolle om du bare vil ha subtile fargetoner eller noe mer ekstravagant, for begge er mulig med denne fargetrenden. La din frisør gi deg råd for å finne de perfekte nyansene for din type og til slutt bli helt fornøyd med din nye styling.

Mørkbrunt hår og lilla

mauve-farge-sjokolade-pastell-rosa-blonder-smell-mørk-brunt-hår

Hvis du vil gjøre hårfargen brun spesielt mørk, kan du oppnå ønsket effekt med denne kombinasjonen. Den mørke sjokoladebrune tilnærmingen holdes relativt kort her, så de rosa nyansene starter høyt oppe. Dette er en flott variant for et langvarig utseende, der tilnærmingen, men ikke nødvendigvis overgangen, må farges på nytt.

Overganger i forskjellige retninger

mauve-farge-sjokolade-rosa-lilla-brun-overgang-ombre-balayage-teknikk-styling

Med denne stylingen kan to overganger observeres. På den ene siden kan den klassiske overgangen til sjokoladefargen ses fra topp til bunn, og på den andre siden en annen fra baksiden av hodet til de fremre delene av håret. En lys rosa nyanse ble valgt for de fremre trådene, som gradvis mørkner mot baksiden av hodet og blir til en lilla nyanse.

Blek lilla tips

mauve-farge-sjokolade-blek-rosa-pastell-høydepunkter-tips-farging-ombre

For større kontrast, la spissene falme til en blek pastellfarge. Denne Chocolate Mauve -fargen passer best for de modige kvinnene blant dere, da den er enda mer slående enn den klassiske Chocolate Mauve. Spesielt en varm og mørkere brun nyanse for tilnærmingen ser veldig attraktiv ut i kombinasjon med den kule pastellrosa. Men du kan også farge håret lettere for dette formålet.

Kontrasterende tråder

mauve-farge-sjokolade-striper-rød-blond-rosa-mørk brun

Hvis du ikke vil at overgangene i sjokoladefargen skal være så jevn, men foretrekker høy kontrast og tykke fargestreng, kan du selvfølgelig også velge den. I dette tilfellet bør du vurdere hvilke nyanser du vil ha i håret. Eksemplet ovenfor viser en effektiv blanding av rosa og rødblonde tråder som smelter sammen til en mørk brun grunnfarge for røttene.

Lysebrunt hår og effekter

mauve-farge-sjokolade-lysebrunt-hår-skinnende-flette-halvåpent

Trendfargene for håret kombineres her med en lysebrun tone. Utseendet ser spesielt naturlig ut, og effekten av solbleket hår, som er typisk for balayage-teknikken, skapes. Den lilla fargen er bare diskret å se. En perfekt variant for alle som ikke tør gå for ekstravagant styling. Det lysebrune i håret skaper også en behagelig glans, noe som er spesielt effektivt i lyset.

Mauve med en rød glans

mauve-farge-sjokolade-høst-styling-balayage-rød-shimmer-rosé

Sjokoladebrun som tilnærming og en mauve -effekt med rødt skimmer er en annen variant som utvilsomt passer perfekt til høsten. En lyserosa nyanse er kombinert med noe sterkere røde striper, som veksler med en jevn overgang. Med eller uten ponni spiller ingen rolle.

mauve farge sjokolade damer-look-hairstyling-idé-høst trend

Forresten er fargen Chocolate Mauve ikke bare egnet for langt hår, men ser også flott ut på korte frisyrer. Med et attraktivt bølgelook ser stylingen også enda mer attraktiv ut og rammer ansiktet perfekt for å understreke det friske utseendet huden din får av fargene.

Previous Post
Tyrosinkinasehemmerbehandling vellykket ved avansert kreft
Next Post
Bygg en pergola i tre for variasjon, romantikk og komfort i hagen