15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Unikt restaurantmiljø med innendørs skog og grotte i Tokyo sikrer en spesiell opplevelse

restaurantmiljø sildebensbord røkt glass stoler mørtelhule

Megametropolen Tokyo har mange unike restauranter å tilby sine innbyggere og besøkende, hvor du kan nyte alle tenkelige typer retter. I dagens artikkel skal vi se nærmere på en to-etasjers restaurant i Tokyo som gir spisestedene en unik matopplevelse. I hjertet av det velkjente Roppongi-distriktet ligger den imponerende restauranten “Nikunotoriko”, som fascinerer sine besøkende ikke bare med et bredt utvalg av deilige kjøttspesialiteter med et fantastisk restaurantmiljø.

to-etasjers japansk restaurant nikunotoriko hule skog natur

Arkitektene fra Ryoji Iedokoro Architecture Office designet hele restaurantmiljøet i henhold til temaet “retur til naturen” og “livet til det primitive mennesket”. De forhistoriske menneskene samlet seg i skogen eller i hulen rundt bålet for å lage mat og dele byttet med de andre. Målet med arkitektene var å designe restaurantinteriøret på en slik måte at det gjenspeiler skog, grotter og bekker. Der kan besøkende glemme byens mas og mas og nyte en velsmakende, kjøttrik lunsj eller middag sammen.

nikunotoriko restaurant omgivelser bord sitteputer stålrør

“Nikunotoriko” strekker seg over første og andre etasje i en nybygd bygning. Med 65 kvadratmeter per etasje tilbyr restauranten plass til 20 gjester. I første etasje ønsker det hulelignende restaurantmiljøet sine gjester velkommen. Interiøret ble inspirert av Antelope Canyon i Arizona. Veggene og taket der ble håndmalt med mørtel og maling. Sildbeingulvet i glass antyder rennende vann, mens det sentralt plasserte 6,5 meter lange bordet av røkt glass fortsetter temaet vann. Et stort speil skaper følelsen av uendelig, som om hulen ville fortsette uendelig.

skog planter stålrør partisjon tokyo osb paneler lave bord

Interiøret i andre etasje etterligner en stille skog og får gjestene til å føle seg som om de sitter mellom trærne. 126 stålrør fremkaller assosiasjonen med trær og fungerer samtidig som en garderobe. Stålrørene og deres arrangement fungerer som en slags skille mellom gjestene uten å hindre utsikten. Akkurat som ved bålet sitter besøkende på gulvputer rundt et lavt bord. OSB -paneler ble brukt til å heve visse områder i hallen og etterligne de naturlige støtene i skogen.

osb plater planter stålrør skog restaurant omgivelser japan

Restauranten “Nikunotoriko” har et åpent grillområde på taket, hvor gjestene kan oppleve en ekte kulinarisk følelse i det fri. Yakiniku serveres her – en japansk spesialitet der små kjøttstykker og grønnsaker tilberedes på bordgriller foran gjestene. Andre japanske spesialiteter som kimchi, stekt kylling, bibimbap og en spesiell ti-retters smaksprøvermeny er også en del av den spesielle opplevelsen.

ryoji iedokoro nikunotoriko restaurant omgivelser tokyo osb plater stålrør

gulv sildebensmønster bord røkt glass stoler hule-lignende miljø

nikunotoriko restaurantmiljø røkt glass bord mørtel vegger tak

Røykglass gigantisk bord grotte-lignende restaurant miljø mørtel

* Du kan finne flere prosjekter fra Ryoji Iedokoro Architecture Office her

Previous Post
Inspirasjon til svart -hvitt baderomsdesign
Next Post
Pole House – et spektakulært feriehus på kysten av Australia