15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Feminine flørtende glassbordlamper med Swarovski -krystaller fra Italamp

glass bordlamper voici swarovski glidelås italamp

Vi kan flørte dette feminine Bordlamper i glass med Swarovski -krystaller bare ikke oversett. Lampene skinner som små juveler om natten, hvis magiske lys tiltrekker alle seg selv. Formen deres er som vinglass, som fremkaller ytterligere assosiasjoner til lidenskap og kvinner.

Bordbordslamper i glass med vinglassform

pave italamp glass italiensk design

Det første designet er ganske enkelt elegant og kalles pavè. Glassets gjennomsiktighet er også pyntet av de små, fargerike Swarovski -krystallene på basen. Designerne – Stefano Traverso og Roberta Vitadello – lanserte den i 2005.

Bordlamper i glass med Swarovski -elementer

bane bordlamper vinglass swarovski -elementer

Dameklær i disse dager kan være veldig forførende, noe som inspirerte designerne til den andre bordlampen til å komme opp med dette konseptet. De kombinerte dette med kunst og skapte disse elegante feminine glassbordlamper for Italamp designet. Voici -lampen kommer i to versjoner, både stilige og fasjonable. Bordlampen er kledd i en liten svart kjole og dekorert med en elegant glidelåsdetalj og åpnet halvveis. Lyspæren ser fra innsiden og prøver å avsløre dens skjønnhet.

som en liten svart med en halv åpen glidelås

voici bordlamper glass svart klær vinglass form

Disse glassbordlamper er bare en del av den store samlingen fra Italamp, som har designet og produsert særegne belysningsprodukter siden 1975. Takket være egenskapene til grunnleggeren, Mr. Matteo Vitadello, utviklet selskapet seg til et symbol på stil og eleganse i løpet av de neste tiårene. I mer enn 30 år har selskapet hatt som mål å promotere unge designere uten å undertrykke deres egen identitet og visjoner. En original blanding der teknologisk innovasjon og bruk av uventede materialer er nært knyttet til den italienske tradisjonen for håndverk.

italamp voici glass swarovski italamp liten svart aksent

Bane bordlampe med flerfargede krystaller

 Bane glass bordlamper fargerike swarovski italamp voici bordlamper swarovski italamp tekniske data detaljer bane glass lamper swarovski italamp tekniske data

Previous Post
Inspirasjon til svart -hvitt baderomsdesign
Next Post
Pole House – et spektakulært feriehus på kysten av Australia