15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hagebelysning 2016 – Dette er trendene for inneværende sesong

Hagebelysning 2016 led-hagelys-terning-grus-senger-sittehjørner

Alle som eier en hage kan betrakte seg selv som heldige fordi hele familien vil glede seg over den. Men uten hagebelysning er hver hage bare halvparten så vakker. Enten setet, stien eller dammen skal belyses, har det aldri vært enklere enn i dag å sette hagen i riktig lys. Men ikke bare hageeiere drar nytte av optimal belysning, det gjør også oppholdet på terrassen og balkongen vakrere. Etter en lang vinter kan vi knapt vente på våren med å redesigne hagen, terrassen og balkongen og skape et lite paradis for oss selv, selv midt i byen.

Hagebelysning 2016 – sett hagen din i riktig lys

Hagebelysning 2016 terrasse-tre-gulv-innfelt-lys-led-gult-lys

Enten vi kaller en klassisk europeisk hage vår egen eller om vi har plantet den med eksotiske planter, er belysning også en viktig del av 2016. Hagen 2016 er med Sollys og sett inn det riktige lyset med LED -lys. For i en tid hvor energisparing er veldig viktig, er en solcellelampe rett og slett den beste løsningen. Som hageeier er du alltid i den nåværende trenden med solarversand.de, for eksempel fordi det er sollys, dekorative lys eller bluss for ganske enkelt enhver smak og enhver anledning. Det fine med en sollampe er det faktum at den gir et veldig aktivt bidrag til å spare energi.

Et sollys kan brukes på mange måter

hage-belysning-2016-gangvei-pullert-lys-ledet-solar-blomsterbed

Enten som en gulvlampe, kulelampe, hengende lampe eller til og med som en undervannslampe, kan ingen ignorere sollampen i dag. Fordi den kan brukes på en rekke måter i hagen, og den gir mykt, vakkert lys. Disse lysene er plassert spesielt på forskjellige punkter, og sikrer ikke bare en vakkert opplyst hage, men fungerer også som bevegelsesdetektorer for mer sikkerhet for eiendommen din. Et sollys kan også bygges inn i gulvet eller henge opp fleksibelt som festbelysning.

Hvitt lys eller kanskje mer fargerikt for hagebelysning?

hage-belysning-2016-hage-lys-led-terning-vegg-lys-hecke-

Det er en smakssak om du velger en solcellelampe med enkelt, hvitt lys eller om du foretrekker farget lys. Hvis du vil fordype hagefesten eller festen i farger, kan du for eksempel bruke sollys, som fortryller hver fest uten stikkontakt. Den helt gratis solenergien sikrer at sollampen din lades i løpet av dagen uten å måtte bruke en eneste cent på strøm. Den innebygde skumringsbryteren, også kjent som skumringssensor, slår lyset på automatisk så snart det blir mørkt ute. Motsatt slår den også av lyset igjen ved daggry uten at du trenger å bekymre deg for det.

Skiltbelysning med solenergi

hage-belysning-2016-hus-nummer-skilt-ledet-sollys

Denne typen belysning brukes ikke bare til dekorative formål, fordi solenergi for eksempel også kan brukes til å belyse skilt eller husnummer. Alle som feirer fester og må vise gjestene veien, vil ikke lenger klare seg uten denne typen belysning. LED -lysene skinner med lang levetid, genererer høy lysintensitet, og de sikrer at CO2 -utslipp minimeres, noe som ikke bare kommer lommeboken din til gode, men også miljøet. Så hva venter du på, for det er ingen vakrere, billigere og mer miljøvennlig måte å tilby utendørs belysning enn med denne moderne typen utendørs belysning.

Solar trappebelysning

hage-belysning-2016-belysning-trapper-soldrevne systemer

klassisk solbelysning i hagen

hage-belysning-2016-sol-lys-hage-gangvei-grus-belegningsstein

Belysning i forgården

hagebelysning 2016-sol-lampe-rustfritt stål-frostet glass-front hage-grus seng

moderne hagebelysning

hage-belysning-2016-led-vegglamper-rustfritt stål-basseng-belysning-tre-terrassegulv

Lys opp fortauet

hage-belysning-2016-led-hage-lys-pullert-lys-matt-glass-tre-planke-gangvei

Previous Post
Inspirasjon til svart -hvitt baderomsdesign
Next Post
Pole House – et spektakulært feriehus på kysten av Australia