15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

20 designer bordlampemodeller for en kunstnerisk teft

designer-lys-25-modeller-ideer-hjem-tilbehør-uvanlig

Bordlamper har ikke bare en praktisk funksjon. De tjener også til å dekorere leiligheten og gi den en varm og koselig og naturlig stilig atmosfære. For dette formålet tilbys bordlamper i forskjellige stiler og design for å kunne tilby den rette for enhver smak. Bordlamper er ofte designet så originale at de ikke kan gjenkjennes som sådan ved første øyekast eller til og med ligne en skulptur. Vi vil presentere noen slike eksempler på designer bordlamper i denne artikkelen. La deg imponere og begynn å lete etter den perfekte lampen for hjemmet ditt.

1. Designer bordlamper – Perf

designer-bord-lamper-uvanlig-diesel-hull-svart-brun-aluminium

Utformingen av denne flotte bordlampen kommer fra Diesel og minner på en eller annen måte om rustningen. Som i forrige eksempel, skaper hullene en spesiell lyseffekt. Ellers er lampen den perfekte følgesvennen for folk som tilbringer mye tid ved skrivebordet, lyset er stort sett fokusert på det nødvendige stedet. Den er tilgjengelig i de tre fargene svart, brun og aluminium. Liker du å lese i sengen? Velg deretter leselampen også. Eller belys ethvert rom med designet som en vegglampe.

2. Designer bordlamper – Liquid Lamp

væske-lampe-design-original-bord-lampe-Kyouei-Design-rød-hvit

Denne originale bordlampen er et ekte kunstverk og tilbys av møbelprodusenten Kyouei Design. Det gjenspeiler humoristen til designeren Kouichi Okamoto. Væske ser ut til å gå tom for lampeskjermen til bordlampen fra Japan, som kan velges enten i rødt eller hvitt.

3. Bordlamper – stativ

stativ-moderne-bord-lampe-zuiver-hvit-retro-stil-tre-fot-tre

Hvis du liker retrostil, er denne lampen noe for deg. Den har en enkel design med en hvit lampeskjerm og tre treføtter. Bordlampen ble produsert av Zuiver.

4. Designer bordlamper – Vogue

Design-bordlampe-Vogue-stablet-steiner-avrundet-Zen-teft

Denne lampen er et skikkelig blikkfang. På grunn av de stablede, avrundede steinene utstråler lampen en fantastisk atmosfære og minner om Zen -trenden i Fjernøsten. Når den er slått på, har lampen et varmt utseende. Så vær komfortabel med denne lampen med en te og en bok.

5. Cobra bordlampe

moderne skrivebordslampe-kobra-hvit-svart-innebygde høyttalere

Denne moderne bordlampen har et spesielt effektivt utseende. Den skylder navnet sitt på sin interessante form, som minner om en oppreist kobra. Kombinasjonen av hvitt og svart utstråler eleganse. Med denne praktiske lampen kan du også spare plass på skrivebordet ditt, fordi den har en innebygd høyttaler som du kan koble til datamaskinen eller den bærbare datamaskinen. En teknologi med stil!

6. Bordlamper – DELIRIUM YUM

delirium-designer-bord-lampe-krystall-speil-vann-fylt-beholder-Ingo-Maurer

På denne imponerende må du se minst to ganger for å “forstå” den. Den består av et aluminiumspeil og en beholder fylt med vann. Vannet beveger seg igjen og kan skape boblebad. Hastighet og lysstyrke kan reguleres. Den fantastiske, moderne designen kommer fra 2006 og av Sebastian Hepting og Ingo Maurer.

7. Bordlamper – Platinlux

Kundalini-designer-bordlampe-Platinlux-skulpturell-indirekte-lysdimmbar

Med dette moderne verket får du en skulptur og lampe i ett. De organiske formene i kombinasjon med det varme, behagelige lyset skaper en koselig atmosfære som inviterer deg til å slappe av. Lampen er tilgjengelig i forskjellige farger og lyset kan dempes for praktiske formål.

8. Escargot -lampe

designer-bordlampe-Escargot-le-corbusier-messing-gullbelagt-sølvbelagt

Messingbekledningen på denne ekstravagante bordlampen er gullbelagt på utsiden og forsølvet på innsiden. Designet kommer fra Le Corbusier og er perfekt for alle som setter pris på og samler uvanlige gjenstander.

9. Bordlamper – PXL

trendy-bord-lampe-hvit-pxl-dekorasjon-tilbehør-design-Fredrik-Mattson

Enten det er i elegant hvitt eller i livlige, lyse farger, tiltrekker denne bordlampen alles oppmerksomhet. En annen grunn til dette er selvfølgelig deres interessante form. Ifølge designeren Fredrik Mattson ligner lampen et pikselert 3D -objekt (derav navnet). Hva tror du? Lampen kommer forresten fra Sverige.

10. Bordlampe av Nico Heilmann

dekorativ-bord-lampe-nico-heilmann-skall-form-varm-lys-dimmer

Lampens behagelige utseende støttes først og fremst av lampeskjermens form, som minner om et skall. Dette understrekes bare ytterligere av det varme lyset. Takket være dimmeren kan du bestemme atmosfæren selv. Reduser lysets intensitet for en romantisk atmosfære.

11. Designer bordlamper – ST906

bordlampe-st906-Tom-Rossau-bjørk-finer-lampeskjerm-i-fold-optikk-håndlaget

Denne effektive bordlampen av den danske designeren Tom Rossau gir også et varmt, behagelig lys. Et elegant bjørkefiner danner grunnlaget. Denne så vel som lampeskjermen med et plissert utseende er laget for hånd og garanterer dermed den beste kvaliteten.

12. Bordlamper – Cesta

cesta-bordlampe-design-klassisk-kirsebærtre-hvit-kule av lys-Miguel-Milá

Med denne klassiske bordlampen, som minner om en lykt, kan du dekorere alle skrivebord, sider eller salongbord perfekt. Designet går tilbake til 1964, men har på ingen måte mistet sjarmen. Denne lampen laget av kirsebærtre og en hvit kule av lys er designet av Miguel Milá.

13. Bordlamper – Coltrane

langstrakt-designer-bord-lamper-coltrane-vintage-stil-matt-svart-gull

Hvis du vil ta med deg et kunstverk hjem med en bordlampe, kan du like denne modellen. Den langstrakte lampen i vintage -stil består av et matt svart og skinnende gull som gir et behagelig, diskret lys. Sett en interessant aksent i stuen eller soverommet!

14. Bordlamper – Owalo 7020

owalo-bordlampe-matchende-anheng-lampe-gulvlampe-vegglampe

Denne lampen tilbys i fire farger for lampeskjermen: svart, hvit, brun og hudfarget. Det er også en hengende lampe, en gulvlampe og en vegglampe som matcher bordlampen.

15. Bordlamper – Manadino

manadino-bordlampe-fot-trebunn-kunstig-gevir-drivved-brun

Denne elegante bordlampen har en fot laget av en trebase, som er dekorert med kunstige gevir, som kan festes enten stående eller horisontalt. Lampeskjermen har en naturlig, brun farge. Med denne lampen kan du sette en stilig aksent i hjemmet ditt.

16. Edel bordlampe med annit

annit-moderne-bordlampe-enkel-design-kirsebær-valnøtt-lønn

Den moderne bordlampen med en enkel design er laget av forskjellige tresorter av høy kvalitet. Enten kirsebær, valnøtt eller lønn – effekten forblir alltid den samme, nemlig et stilig utseende som alltid er ønskelig i en moderne interiørstil.

17. Bordlamper – Delight

glede-designer-bordlampe-Frans-Van-Nieuwenborg-Martijn-Wegman-Deko

Visuelt minner ikke denne unike bordlampen om den klassiske bordlampen. Og det er akkurat tanken. Designet av Frans Van Nieuwenborg & Martijn Wegman er rett og slett fantastisk. Lampen ligner en klut av et delikat stoff, og det elegante utseendet er ideelt som dekorasjon.

18. Bordlamper – Gemma

designer-bord-lampe-gemma-skulptur-moderne-look-svart-gull

Denne fantasifulle bordlampen kommer bare ut som en lyskilde når den er slått på. Når den slås av, vil det utvilsomt bli forvekslet med en kultur. De enkelte delene av lampestangen sikrer ikke bare et effektivt, moderne utseende, men fordeler også lyset jevnt i rommet.

19. Bordlamper – vri

vri-italiensk-bordlampe-Ferruccio-Laviani-vridning-silke-klut-kartell

Denne fantastiske bordlampen beviser at den italienske designen er makeløs. Designeren er den talentfulle Ferruccio Laviani. Formen minner om et silkeskjerf som vrir seg i vinden og er ofte forbundet med eventyrverdenen. Den hvite fargen gir ekstra eleganse. Lampen ble spesielt laget for møbelprodusenten Kartell.

20. Bordlamper i retrostil

designer-bord-lamper-i-retro-stil-håndlaget-metall-hvit-brun

Denne slående lampen er håndlaget og fungerer som den perfekte aksenten i stua. Den uvanlige designen i retrostil kombinerer fargen hvit med brun. Du kan ikke få nok av henne!

21. Bordlamper – Rook -lampen

rook-designer-bord-lampe-føtter-kryss-design-laget-av-solid-valnøtt

Aksenten på denne bordlampen er dannet av føttene, som består av en effektiv tverrdesign og solid valnøtt. En enkel og moderne variant som egner seg spesielt godt på kontoret.

22. Leon bordlamper

leon-bord-lampe-base-stål-lampeskjerm-rød-brun-dimmer

Designet gjør at denne bordlampen virker nesten vektløs. Basen og sokkelen er laget av elegant stål, mens en edel rødbrun ble valgt til lampeskjermen. Bordlampen er også egnet for en dimmer, slik at du alltid kan skape en romantisk atmosfære når det er nødvendig.

23. Bordlamper – Cube

terningbordslampe-metall-speil-perforert stålplate-lyseffekter

Denne elegante bordlampen i metall kommer fra Frankrike og, nærmere bestemt, fra Paris. Det er et bevis på at franskmennene forstår interessante design. De eksisterende speilene og de perforerte stålplatene skaper en fantastisk lyseffekt i rommet som knapt kan oppnås med noen annen lampe. Det er også en matchende taklampe med samme design.

24. Shamen bordlampe

Bordlampe-shamen-glass-matt-Peter-Hunt-elegant-lampeskjerm-rosa

Designet til denne moderne og effektive bordlampen kommer fra Peter Hunt. Stativet er laget av frostet glass. Dette gir lampen et elegant utseende. Dette setter også den rosa lampeskjermen i et helt annet lys.

25. Bordlamper – Kundalini Bokka

Kundalini-Bokka-bordlampe-dekorative-store-hull-spill av lys-rød-svart-hvit-Karim-Rashid

Du får et skikkelig blikkfang med denne bordlampen i en ekstremt moderne stil. Den organiske formen og de store hullene gir rommet fantastiske lysspill. Lampen er tilgjengelig i rød, svart, hvit og asurblå. Det interessante designet kommer fra designeren Karim Rashid, som er kjent for sine imponerende bordlamper.

Previous Post
Inspirasjon til svart -hvitt baderomsdesign
Next Post
Pole House – et spektakulært feriehus på kysten av Australia