15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stilig stueinnredning og møbeldesign fra Soher

Fruktskål stue dekorasjon kongelig stil

Den elegante Stue dekorasjon og det elegante møbeldesignet av Soher, som vi vil presentere for deg, er kjent over hele verden, ekstraordinært, vakkert og originalt. Alt selskapet produserer er perfekt ned til minste detalj. Hele utseendet kan definitivt beskrives som edelt, kongelig og klassisk.

Stueinnredning – blanding av klassiske og moderne elementer

Frau Statue-Soher dekorasjonsideer

Soher ble grunnlagt i 1942 av Vicente Simo Iborra og har bare produsert produkter av høy kvalitet siden Stue dekorasjon og elegante møbeldesigner. Designeren oppfant nye håndverksteknikker og laget nye kombinasjoner av forskjellige materialer og dekorasjonsstykker. Soher blandet de moderne møblene med tradisjonelle elementer for en imponerende og interessant estetikk.

Inspirerende ideer til interiørdesign – elegant stueinnredning

Gullklokke dekorasjon-Soher

Fordi hvert møbel og dekorative element er laget med lidenskap, kjærlighet og omsorg, er Sohers produkter så originale og imponerende. Kolleksjonene har blitt inspirert av hele verden. I tillegg har selskapet tjent stor popularitet og respekt fra forskjellige deler av verden. De elegante samlingene av Stue dekorasjon og møbler finnes for tiden i over 50 land.

Soher – samarbeid mellom mange profesjonelle artister

Lysekrone Deko-Soher stil

De fantastiske Stue dekorasjon og møbler er ekte kunstverk og helt imponerende. De er en fordel for ethvert interiør. Soher samler kreativiteten og talentene til toppartister, toppdesignere, tegnere og håndverkere som har viet alt sitt arbeid til å lage nye kunstverk. Du bidrar til selskapet med inspirasjon og kompetanse.

Innovativ prosess og nye produksjonsteknikker

Soverom dekorasjon-soher

Den unike stilen til Soher innebærer veldig spesielt håndverk som ikke kan forveksles med noe annet. De spesifikke produksjonsteknikkene og nøye utvalgte materialer garanterer topp kvalitet. Tradisjonen videreføres og utvikles fra generasjon til generasjon. Soher lager vakre og elegante møbeldesigner med lidenskap og følsomhet Stue dekorasjon, som vil vare evig.

Hvit sofadesign – ide for møbler i stuen

Sofa, hvit, kongelig stil, Soher -stue

Champagnekjøler i svart – original dekorasjon for stue

Mousserende vinskåldekorasjon Soher

Ideer til soveromsdekorasjon fra Soher

Soverom design ideer-soher dekorasjon

Previous Post
Inspirasjon til svart -hvitt baderomsdesign
Next Post
Pole House – et spektakulært feriehus på kysten av Australia