15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Det stilfulle huset på åssiden i Tasmania

stilig åsside i Tasmania

De arkitektoniske ideene til den talentfulle australske arkitekten fortsetter å inspirere oss med unikhet, skjønnhet og funksjonalitet. Sjekk denne stilige Hus i åssiden. De australske arkitektene Rom 11 har dette uvanlig formede huset i åssiden i Allen’s Rivulet, Tasmania opprettet. Dette er en tosidig design. Husets utvendige design er veldig fascinerende og futuristisk, og interiøret er veldig varmt og innbydende.

moderne fasade i stål

stilig åsside i Tasmania -back

Den stilige Hus i åssiden har en interessant skråning som tillater samhandling med utsiden. Det tilbyr også en direkte forbindelse til naturen og beskytter samtidig innbyggerne mot det tasmanske klimaet. Du vet sikkert at det tasmanske været kan være veldig tøft, men dette huset er veldig godt forberedt på det. Den stålkledde fasaden gjør utsiden lite vedlikeholdsvennlig og passer på en eller annen måte inn i landskapet. Hvis du vil oppleve “fire sesonger på en dag”, kan du ta en titt på den fullt og halvt lukkede utestuen, som gir den utrolige muligheten til å leve i alle værforhold. Du kan se hvordan den glasserte strukturen på kjøkkenet står i midten og en rekke andre rom omgir den.

Det stilfulle huset på åssiden i Tasmania

stilig hus på åsen i Tasmania -trebord

Treverket gjør et moderne interiør varmt – med en rustikk estetikk som skaper en veldig koselig atmosfære. Denne vakre Hus i åssiden er egnet for evakuering om sommeren, kan du tilbringe en helg eller ferie her eller leve for alltid. Utsikten fra huset er helt fantastisk – du kan sitte og se ut i timevis, og det gir deg ingenting annet enn en følelse av fred og glede. Du kan se hvordan hele huset er på åsen. Beliggenheten er like vill som arkitekturen er. Dette stilige Hus i åssiden passer for folk som er eventyrlystne. Likevel er interiøret og møblene ganske luksuriøse, så det er også egnet for folk med stil og god smak.

 stilig hus på åsen i Tasmania -kjøkken

stilig hus på åssiden i Tasmania - peis

stilig åsside i Tasmania -view

stilig hus på åssiden i Tasmania -stålfasade

Previous Post
Inspirasjon til svart -hvitt baderomsdesign
Next Post
Pole House – et spektakulært feriehus på kysten av Australia