15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Trendy moteideer og kule stylingtips fra Pendari Fashion

trendy-mote-ideer-styling-tips-antrekk-kvinner-menn

Samlingen til det nye motemerket PENDARI beholdes i svart -hvitt, materialet er mykt og flytende, snittene asymmetriske og nesten dekonstruerte. Hennes motekreasjoner utstråler en ultramoderne minimalisme. Spesialiteten i designene deres er de klare linjene og de interessante svingeteknikkene og knutene som forvandler enkle grunnleggende kutt til sofistikerte moteuttalelser. Vi tok en nærmere titt på deres nåværende kolleksjon og oppdaget noen ultramoderne, stilige moteideer som for tiden er veldig trendy. Du finner også stylingtips om hvordan du bruker og kombinerer trendartiklene.

Moteideer med gotisk teft: det svarte tyllskjørtet

mote-ideer-styling-antrekk-svart-tutu-skjørt

Stilikonet Carrie Bradshaw har allerede brukt det flerlags tyllskjørtet i mange vanvittige og elegante varianter. Det får hver kvinne til å føle seg litt som en prinsesse. Men et tyllskjørt i svart gir ikke ballerina -faktoren i det hele tatt, men utstråler et snev av gotisk rock -chic. Den kule “Marico” tyllskjørt med et ugjennomsiktig underskjørt er et skikkelig blikkfang. Den kan fantastisk kombineres med en enkel topp og en varm sko.

Hipster Urban Style: Ekstra lang skjorte for menn

mote-ideer-styling-antrekk-menn-ekstra-lang skjorte-bukse-skinn utseende

Hipstertyper er først og fremst preget av en trang til å individualisere. Du vil distansere deg fra mainstream og ha en særegen stil som bare ser kult ut. At T -skjorte for menn så passer perfekt med det moderne hipsterbildet. Den reduserte designen understreker brukerens individuelle sjarm i stedet for å distrahere fra ham med fancy frills. Ekstra lange skjorter er forresten perfekte for slanke, høye menn med et atletisk bygg.

Moteideer styling-antrekk-menn-hipster-ekstra-lang-skjorte-svart

Lederhosen har også blitt tolket på nytt og er noe fasjonable menn kan ha på seg i hverdagen. Myke lær-look-stoffer skaper en moderne teft og garanterer samtidig maksimal bevegelsesfrihet og komfort.

De brede skinnbuksene 

Moteideer styling-antrekk-bred-lederhosen-urban-stil

De brede skinnbuksene er et flott alternativ til tynne jeans. Den sitter uformelt og er superkomfortabel. Syntetisk skinn er også mykt og behagelig å ha på. Kombinert med høye hæler, en elegant blazer og en tettsittende T-skjorte med trykk, ser de brede skinnbuksene mye mer elegante ut.

mote-ideer-styling-antrekk-skinn-harem-bukser-kvinner-menn

For ARYA modell designeren av det eksentriske motemerket ble inspirert av Aladdin -buksene, som opprinnelig kom fra Orienten. Buksene med et ekstremt bredt snitt tilbys i skinnstil og kan brukes av kvinner og menn.

Cut-outs er en ekte moteerklæring

mote-ideer-styling-antrekk-utklipp-ermer-skinn-shorts

Cut-outs har blitt en ekte moteerklæring på bare noen få år. Skulder, rygg, armer og midje er forførende iscenesatt gjennom geniale slisser. Utsnitt ser mest elegant ut med enkle snitt og ensfargede klær.

de “Eldarion” bluse med et dekonstruert utseende er utstyrt med smarte utskjæringer på albuene. De understreker det puristiske utseendet på toppen og setter slående aksenter. Svart kontrasterer spesielt imponerende med lys hud.

Off skulder topper

mote-trend-stroppeløs-topp-svart

Enten romantiske Carmen-bluser eller topper uten skulder: stroppeløse topper er sesongens must-ha, fashionistene er enige om det. De ser elegante ut, men samtidig feminine og lekne. På denne måten understreker vi vår femininitet og setter dyktig skulderen i rampelyset. de “Ive” bluse kombinerer et puristisk utseende med en romantisk detalj: den frie skulderen. Blusen har en løs passform og viser ikke for mye hud.

Sterk og trygg: samuraikvinnen

mote-ideer-styling-antrekk-mullet-skjørt-samurai-look-kvinne

Samurai er kjent for sin styrke, fingerferdighet, visdom og karisma. I Japans historie var det også mange legendariske kvinnelige samuraier, fremdeles kalt Onna-Bugeischa, som var kjent for sine kampsport og våpenferdigheter. Hvis du vil føle deg som en moderne samurai -kvinne, er dette hva du får DIVA skjørt bli begeistret. Snittet minner om de japanske Hakama culottes, som opprinnelig var en del av tradisjonelle japanske treningsklær. Det moderne notatet kommer fra det asymmetriske utseendet, med lengden som er kortere foran enn bak. Asymmetrisk ser dynamisk, spennende og ekstravagant ut. DIVA -skjørtet ble kombinert med IRRA -tunikaen. Tunikaen har en elegant kimonosilhouette og brede 7/8 ermer.

samurai-styling-rock-skjorte-brede ermer

Previous Post
Tyrosinkinasehemmerbehandling vellykket ved avansert kreft
Next Post
Bygg en pergola i tre for variasjon, romantikk og komfort i hagen