15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan du kan ha Heidi Klums drømmeskikkelse og faste ben

Heidi Klum drømmekvinne Maserati reklamekampanje

Supermodellen Heidi Klum har alltid imponert hennes millioner av fans med sin perfekte kropp og spesielt med de stramme lårene. Til de store lårene og Heidi Klums drømmeskikkelse For å oppnå dette trenger du imidlertid tøffe øvelser som fjerner cellulitter fra lårene og styrker musklene.

Heidi Klums drømmeskikkelse kan oppnås med øvelser

Heidi-Klums drømmefigur ben-kroppsbyggingstips

Før du starter øvelsene, stå fast på høyre fot og vri tærne til høyre. Etter det, bøy høyre kne litt, løft beinet litt, og slipp deretter kroppsvekten helt på høyre ben. Bøy kroppen din til høyre. Dette vil hjelpe deg med å oppnå balanse, noe som er veldig viktig for å utføre øvelsene for tonede ben riktig.

Heidi trener utendørs

heidi klum trening i friidrett som praktiserer sunne regimer-av-stjerner

Etter at du har oppnådd balanse, bøy armene i albuene og rett dem fremover i nivå med øynene. Fingrene skal være i knyttneven slik at når du trekker dem mot deg, er det en bevegelse som et slag. Plasser høyre arm ved siden av kroppen og strekk venstre arm oppover. Det er viktig at armen er i vater med gulvet. Løft nå venstre ben og bøy det på kneet. Målet er at kneet skal være i planet til venstre knyttneve. Sett venstre ben så nær kroppen din som mulig. Dette er startposisjonen der selve øvelsen skal begynne.

Heidi Klum lyser i full prakt på den røde løperen

heidi klum-svart, plissert kveldskjole på den røde løperen

Til Heidi Klums drømmeskikkelse det fortsetter:

Med et sterkt spark setter du høyre ben oppreist, så legger du det raskt tilbake nær kroppen igjen. Hold denne stillingen i 15 sekunder. Gjør det samme igjen. Ikke glem å holde balansen. Gjør den samme øvelsen med høyre ben.

Det anbefales å gjenta denne kombinasjonen av øvelser ofte. I kombinasjon med andre øvelser vil du selvfølgelig få bedre resultater.

Toppmodellen presenterer sin egen parfymelinje “Shine”

Heidi Klum presenterer eksklusivt en parfyme-serie

Heidi Klum kroppsform ben Victoria Secret moteshow

Trening med Rihanna – tips for en flott figur

Previous Post
Kosthold uten karbohydrater – gå ned i vekt raskt og effektivt
Next Post
Brysttrening for menn hjemme – å bygge muskler under korona -krisen