15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

4 nyttige yoga -asanas for kvinner – enkle øvelser for nybegynnere

Yoga-Vekttapstips-Helse Kroppstilstand

Vi har de 4 mest nyttige for deg Yoga asanas for kvinner valgt og vil gjerne introdusere dem for deg og i hovedsak understreke deres estetiske effekter på kroppen vår. Før du gjør yogaøvelser, er det viktig å begynne å varme opp kroppen din (utfør det såkalte “solkomplekset” fire ganger).

Yoga Asanas for kvinner – Start med “plog” -posisjonen

tilbaketrukket meditere-soloppgang gjør yoga øvelser

Disse øvelsene former hoftene perfekt, fjerner fettet rundt magen og hoftene og glatter ut rynker i ansiktet. Også, takket være dette Yoga asanas Ryggraden blir mer elastisk og hjelper deg med å overvinne daglig utmattelse. “Plog” -posisjonen er nyttig for uregelmessige dager i måneden, mot forstoppelse, gastritt og mange andre sykdommer.

Yoga Asanas-ideer for kvinner- Avslappende hoftemiddelposisjon

Ligg på kroppen med håndflatene vendt mot gulvet. Bruk magen og løft bekkenet og beina. Skyv beina fremover over hodet så lenge du kan. Hold deg i stillingen i omtrent et minutt. Prøv å ikke bevege deg i øyeblikket. Kom sakte tilbake til gulvet i motsatt rekkefølge. Føl ryggraden, ryggvirvelen for ryggvirvelen. Slapp av på gulvet en kort stund. Og en ting til: ikke prøv for hardt for å få stillingen så perfekt som mulig. Det er på ingen måte nødvendig.

Men du må ikke glemme: stillingen er for åreforkalkning, høyt blodtrykk, diskusprolaps, brokk ikke tillatt.

Yoga -asanas for fysisk og psykisk velvære

Fish yoga asanas kvinner gjør for ryggraden utendørs

Den neste holdningen kalles “fisk”. Gjennom dem kan du forme vakker byste, skuldre og nakke. Det fører til en slank figur og glatter ut rynker i ansiktet igjen. Midjen din blir mer fleksibel. Humøret ditt vil definitivt bli bedre. Legg hendene under baken, vendt mot gulvet. Løft deg opp til albuene og lag en vakker bue med kroppen din. Berør gulvet med toppen av hodet. Hold i denne stillingen i 5 åndedrag. Gå ut av posisjon, løft hodet, skuldrene og skyv hendene ut. Slapp av en stund. På denne måten gir vi kroppen muligheten til å absorbere effekten av holdning på best mulig måte.

Forsiktighet! Bruk fiskestillingen veldig forsiktig hvis du har ryggmargsskader.

Yoga gjør deg mer grasiøs!

Cobra Yoga Tips Healthy-Body Asanas velvære

Den neste stillingen vi har valgt for deg, kalles “Cobra” og kalles fremdeles Asana of Rejuvenation. Ved å utføre dem glattes ansiktsrynker og bryst, midje, hofter og lår er vakkert formet. Denne stillingen gir sjarm og nåde til vår gang og holdning. Ligg på magen med ansiktet presset mot gulvet. Bøy hendene på hver side av brystet. Palmer vender mot gulvet. Pust inn, løft kroppen mens du knytter armene i albuene.

Ikke bekymre deg hvis du ikke kan gjøre stillingen perfekt. Gjenta denne prosessen tre ganger. Hold stillingen mens du tar minst 5-10 dype åndedrag.

Yogaøvelser eliminerer fettet

Bow Asana Yoga-Outdoor-Do Tips-Back Exercises

Hold deg på magen for den neste asanaen som kalles “buen”. Denne stillingen fjerner fettet fra magen, stimulerer kjønnskjertlene og påvirker dermed vår foryngelse. Dette skaper også et vakkert bryst. Ta tak i anklene med hendene. Hold i denne stillingen i 10 til 30 sekunder. Prøv å svinge kroppen din. Gjenta fem ganger hvis du kan, pust inn og ut normalt. Slapp av på magen i omtrent et minutt mellom repetisjonene.

Du har lov til å bruke denne stillingen hvis du har forstørret milt, tarmpasienter eller hjertesykdom ikke løp. Hold deg på magen med hendene bak pannen i omtrent fem minutter for å virkelig slappe av.

Vi håper at disse artiklene er nyttige for deg, og at vi virkelig har vakt din interesse for yogaøvelser.

Previous Post
Lage smykker for barn – 11 fargerike ideer med instruksjoner for vakre halskjeder og armbånd
Next Post
Hvordan du kan ha Heidi Klums drømmeskikkelse og faste ben