15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Yoga øvelser hjemme

Slapp av-pust-balanse-yoga topp-yoga bukser

Det er velkjent at stresset i hverdagen er en av hovedårsakene til høyt blodtrykk. I denne forbindelse kan du Yoga øvelser være veldig hjelpsom. Det vil hjelpe deg å redusere spenningsnivået og den daglige nervespenningen. Men hvis årsaken til høyt blodtrykk ikke bare er stress og du allerede har blitt foreskrevet visse medisiner, er det viktig at du snakker med legen din igjen om hvorvidt og når du kan starte yoga.

Yoga øvelser for høyt blodtrykk

Yoga sport slappe av meditasjon

Hvis du har høyt blodtrykk, ikke varm opp for lenge før Yoga øvelser blir henrettet. I tillegg anbefales ikke solkompleksene og rask pust i magen. Du bør også unngå asana -posisjoner i rygg og mage, samt alle omvendte asana -stillinger som “stearinlys”, “plog” og hodestøtte. Selv om disse asanastillingene ikke er ekskludert i noen yogatimer, vær forsiktig; Du kunne bli med, men bare hvis stillingene ble utøvd ordentlig på forhånd.

Yogaøvelser synkroniserer pust med bevegelse

Strekkøvelser-skumring-tøyning

Du tenker kanskje med en gang: hva som gjenstår av Yoga øvelser? Gjennom tøyningsøvelsene, meditasjon, pust (pranayama), mestring av følelser og avslapning kan du påvirke din helsetilstand positivt. Det er mange strekkøvelser som er spesielt nyttige fordi å slippe muskelspenninger virkelig vil slappe av. Det er viktig å synkronisere pusten med bevegelse. Pust ut lenger enn du puster inn, begge må bare gjøres gjennom nesen.

Her er noen strekkposisjoner

Yogaposisjoner-yogamatte-eng

Strekk hodet ned-tilbake

Løft bena

Lie-leg-raise-with-hand-support-yoga

Ben-løft-strekk-løft-yoga-gjør-sport

Pust inn fra liggende stilling og løft deretter sakte høyre ben sakte uten å bøye kneet. Forleng benet ditt så høyt du kan uten å føle smerter i akillessenen. Pust deretter ut og slapp av.

Asana -ansettelsen

Bein-Raise-samtidig-Cobra-Position-Yoga

“Sidekrumningen” til Asana -posen anbefales, noe som er veldig nyttig. “Knestillingen” og “kobrastillingen” må heller ikke glemmes her, de er spesielt nyttig for diabetes og fedme.

Pranayama -pusten

Yoga-hjemme-legg-bena-over-den-andre-pust-regelmessig

Sitt på gulvet med beina strukket fremover. Pust inn og ut flere ganger. Bøy venstre ben og sitte ved siden av foten. Deretter tar du høyre ben til venstre fra venstre side til foten treffer gulvet. Bøy kneet. Vri venstre hånd rundt venstre kne og støtt deg på høyre hånd, og se nå over høyre skulder. Hold først i ca 20 sekunder og pust normalt. Gjenta den samme øvelsen på den andre siden. Pranayama (pust): Du trenger ikke å bekymre deg for din fysiske tilstand og gjøre hele serien med yoga pust og vekslende pust. Selvfølgelig kan du forske på teknikken for kompleks pust og avslapning på nettet og lese den på nettet.

Rytmiske stillinger

Yoga bukser-yogamatte-yoga bukser-gjør-sport-puster-riktig

Her vil vi introdusere deg for en annen serie nyttige pusteøvelser som kalles rytmiske stillinger. Å utføre dem regelmessig forhindrer psykiske lidelser – stress, nervøsitet, angst, irritabilitet og mye mer. Det sies at den mest passende holdningen for å balansere blodtrykket er “halv lotus” (“siddhasana”), men yogiene anbefaler det ikke for kvinner. Så det er bedre å prøve “Turkish Seat” eller “Lotus”. Pust inn og pust ut gjennom begge neseborene, og prøv å telle hjerterytmen hvert fjerde sekund. Pust igjen gjennom begge neseborene og tell til fire igjen. Gjør denne pusteøvelsen i fire minutter eller flere ganger om dagen i to minutter.

Å slappe av

Yoga-øvelser-slapp av-ligg-i-hagen

Til slutt, lene deg tilbake for å slappe av. Slapp gradvis av alle deler av kroppen din, fra føttene til hodet. Du finner en mer detaljert beskrivelse av avslapningsøvelsene i det spesielle antistresskomplekset på nettet.

Avslapningskompleks

Yoga-i-naturen-slapp av-nyt-utsikten

Når du slapper av, tenk på noe positivt, lytt til myk jinglingmusikk og tenk deg noe vakkert. Dette avslapningskomplekset kan utføres når som helst på dagen

Positive følelser

Yoga-gjør-sport-slapp av-nyt-livet

Når det gjelder teknikken for å utnytte positive følelser, må man umiddelbart nevne: Det er som regel en måte å unngå alle negative, sterke følelser i vårt daglige liv som sinne, panikk, hat, harme. Det bør også være målet ditt, ikke å slippe de negative følelsene inn i livet ditt. Les mer om yoga livsstil og yoga moralsk kode, og prøv å bruke dem i ditt daglige liv.

Yoga-strekk-øvelser-gjør sport

Hodeposisjon-yoga-opphold-aktiv

Trekk opp beina bak

Previous Post
Lag hagedekorasjoner av betong selv – 28 flotte ideer
Next Post
Et fantastisk DIY -armbånd, armbånd eller armring