15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Topp 10 av de beste kondisjonsapparatene for effektiv utholdenhetstrening i treningsstudioet!

 Hvert treningsstudio har et bestemt område som kun er dedikert til kondisjonstrening. Mange synes cardio er ganske kjedelig. La oss være ærlige – det er mer interessante ting å gjøre enn å bruke 30 til 40 minutter på tredemølle eller mosjonssykkel. Utholdenhetstrening er imidlertid en viktig del av ethvert treningsprogram. Spesielt de som ønsker å gå ned noen få kilo kan rett og slett ikke unngå en kardioenhet. Kardio -trening er på ingen måte bare egnet for å miste vekt – det har en positiv effekt på det kardiovaskulære systemet og forbedrer utholdenheten. I denne artikkelen presenterer vi deg for de 10 beste og mest effektive kondisjonsapparatene du kan inkludere i treningsplanen.

Kardioutstyr Gym Endurance Training Vekttap Fordeler

Ifølge eksperter bør du sikte på utholdenhetstrening på minst 30 minutter 3 til 4 ganger i uken – uansett om du skal gå ned i vekt eller bare for å holde deg i form. Selv om utvalget av kardiomaskiner i treningsstudioet er stort, er ikke alle skapt like. Noen forbrenner flere kalorier, mens andre, for eksempel treningssykkelen, er lette på kne og ledd. Sykling, trappetrinn eller klatring sørger for litt variasjon under treningen: Prøv forskjellige maskiner – det trenger ikke alltid å være den gode gamle tredemøllen! Du bør imidlertid huske at gode resultater alltid kommer med et balansert og sunt kosthold.

Kardioutstyr: Romaskinen er den mest effektive av alle

Det beste kardioutstyret for fordeler med vekttap i romaskinen

Utholdenhet og styrketrening kombinert i ett – det er ikke for ingenting at den “allsidige” romaskinen regnes som den mest effektive kondisjonsmaskinen i treningsstudioet. Den gir en fin forandring og er ideell for anstrengende HIIT -trening med høy intensitet, noe som stimulerer fettforbrenningen enda mer. De intense bevegelsene belaster forskjellige muskelgrupper, inkludert armer, skuldre, rygg, magemuskler, lår og ben. I en times roing kan du brenne opptil 800 kalorier og ca 55 gram fett per time. En annen fordel er at romaskinen er ekstremt lett på leddene og derfor er et godt alternativ for overvektige. For å oppnå gode resultater er det viktig å være oppmerksom på nøye og korrekt utførelse. Hvis du er nybegynner, er det lurt å først konsultere en trener som kan vise deg hvordan du bruker enheten riktig.

Innendørs ski med den nye SkiErg kondisjonsmaskinen

Versaclimber kondisjonstrening for kondisjonstrening for vekttap

Liker du å stå på ski? Så hva med å fortelle deg at du ikke lenger trenger å kjøre til Alpene for å gjøre dette? SkiErg er en helt ny trend i treningsverdenen som etterligner bevegelsesrekkefølgen for langrenn. Den ble utviklet av tidligere topp skiløpere for å øke ytelse og utholdenhet i vintersport. Mens det meste kardioutstyr hovedsakelig bruker underkroppen, involverer SkiErg hovedsakelig mage- og overkroppsmuskulaturen.

StairMaster for slanke og faste ben

Den beste kardioutstyret Stairmaster for vekttap utholdenhetstrening

Enten i treningsstudioet eller i hverdagen – klatring i trapper er utvilsomt en av de mest effektive metodene for å stimulere fettforbrenning og tone bena og baken. The Stairmaster, også kjent som en Stepmill, er en kardiomaskin som kan sammenlignes med en rulletrapp og simulerer trapper. Siden alle muskelgrupper i underkroppen er trent, er maskinen spesielt populær blant kvinner. Trening på Stairmaster øker pulsen, noe som stimulerer stoffskiftet, og avhengig av hvor intens det er, kan du brenne opptil 600 kalorier i timen. Ved å variere bevegelsessekvensene bruker du forskjellige muskler og gir litt variasjon. Her er noen alternativer:

  • Hoppe over et trinn er det samme som på vanlige trapper hvis du har det travelt og tar to trinn om gangen.
  • Klatre opp trinnene sidelengs – For å gjøre dette, bør du stå sidelengs foran kondisjonsapparatet og krysse litt slik at du har nok plass til dine to føtter på trinnene.
  • Kickbacks stresser baken – ved å strekke beinet som svinger rett bakover. Hvis du er nybegynner, anbefaler vi at du starter sakte, slik at du kan venne deg til bevegelsen.

AirBike – Treningsapparatet for nybegynnere og profesjonelle

Airbike kardiomaskin treningsstudie kardiomaskiner effektive

Visuelt minner AirBike om en kombinasjon av treningssykkel og crosstrainer og er en av de beste kondisjonsmaskinene som stresser hele kroppen på en gang. Dette vil tillate deg å brenne mellom 400 og 600 kalorier i timen. Den er utstyrt med solide, bevegelige armtak som er koblet til en vifte. Å snu hjulene skaper luft og motstanden avhenger helt av din egen intensitet. Jo raskere du spinner, jo mer anstrengende og effektiv blir treningen. Hvis du derimot kjører saktere, er motstanden logisk sett lavere. AirBike tilpasser seg automatisk din styrke og bevegelser og er derfor ideell for både nybegynnere og toppidrettsutøvere.

Tredemøllen – den klassiske par excellence

Tredemølle trening slanking cardio utstyr

Enkel å bruke og uten tvil veldig effektiv – det burde ikke komme som en overraskelse at den gode tredemøllen er en av de beste kondisjonsapparatene som finnes. Spesielt joggingelskere som ikke vil klare seg uten å løpe om vinteren, vil få pengene sine med tredemøllen. Kardiomaskinen bidrar ikke bare til vekttap, men forbedrer også vår utholdenhet, koordinering og kardiovaskulære helse. I tillegg tilbyr de nye modellene forskjellige innstillinger slik at du selv kan bestemme hellings- og hastighetsvinkelen. På denne måten kan du optimalt bruke forskjellige muskelgrupper og sikre at det ikke er kjedsomhet. Tredemøllen er spesielt egnet for å varme opp litt før styrketrening. Avhengig av kroppsvekt og intensitet kan du brenne opptil 800 kalorier og rundt 60 gram fett.

Sykkelergometer er en av de mest populære kondisjonsmaskinene for hjemmet

Kardio -vekttap -enheter Hjemrensere Fordeler med utholdenhetstrening

Selv om en stasjonær sykkel er oversett av mange i treningsstudioet, er den nesten like effektiv som en tredemølle eller elliptisk maskin og har mange fordeler å tilby. I motsetning til hva mange tror, ​​fungerer det mange muskelgrupper, inkludert ben, rumpe, lår og armer. Med høy intensitet forbrukes opptil 600 kalorier i timen. Sammenlignet med de fleste kondisjonsmaskiner, sitter du mesteparten av tiden når du trener, noe som igjen er lett for leddene. Derfor er treningssykkelen et ekstremt godt valg for overvektige eller de med helsebegrensninger. Høyden på salen og vinkelen på styret er justerbar. Motstanden og stigningene kan også justeres individuelt. Alle som heller vil trene hjemme er i gode hender med et sykkelergometer – det koster ikke mye og er også plassbesparende.

SkillMill – tredemølle med en forskjell

buet tredemølle skillmill kardiomaskin utholdenhetstrening slanking

En annen flott kardiomaskin som kan hjelpe deg å miste vekt effektivt er SkillMill. Dette er en slags buet tredemølle, som imidlertid fungerer helt uten motor og bare drives med din egen fysiske styrke. Siden du gjør alt arbeidet selv og ikke trenger å trykke på noen knapper for å øke eller redusere hastigheten, krever det mye mer konsentrasjon enn den klassiske tredemøllen. De siste studiene viser at gjennomsnittlig kaloriforbruk på SkillMill er 30-40% høyere.

Smelt fettet med Spin Bike

Spinning sykkel fordeler Cardio utstyr for hjemmet

Spinnig -kurs, også kjent som innendørs sykling, blir mer og mer populært og tilbys nå i nesten alle treningsstudioer. Dette innebærer å sykle en stasjonær sykkel i en time uten pause, for det meste til rytmisk og motiverende musikk. Mange tror at spinningsykkelen ikke er annet enn et klassisk sykkelergometer. Men de kunne ikke ta mer feil. I motsetning til treningssykkelen har en spinnsykkel verken bremsing eller tomgang. Med andre ord – pedalene tråkkes på under hele treningsøkten og med varierende intensitet. Med en god spinningsøkt kan du miste opptil 1000 kalorier og rundt 65 gram fett på en time, noe som er ganske imponerende. Motstanden til kardiomaskinen er vanligvis individuelt justert, noe som gjør den ideell for nybegynnere så vel som mennesker med problemer med knær, hofter eller rygg.

Arc -trener for en helkroppstrening

Arc Trainer Cardio -maskin for fordeler med utholdenhetstrening i hjemmet

Arc Trainer er en annen ganske ny og flott kardiomaskin som kombinerer en tredemølle, elliptisk og trappemester i ett. Når det gjelder å bestemme det mest effektive utstyret som er lett for våre knær og ledd, er Arc Trainer utvilsomt i forkant. I motsetning til løping trener de bevegelige spakene med multigrip -barer ikke bare beina og baken, men også hele overkroppen.

VersaClimber er en ekte allrounder

Kardioutstyr gym Versaclimber kardiomaskin

VersaClimber var allerede en total hit på slutten av 80 -tallet og feirer et stort comeback i år. Det etterligner klatring på et fjell og flere og flere profesjonelle trenere og Hollywood -stjerner sverger til fordelene med kondisjonsapparatet. VersaClimber er en av de beste kondisjonsapparatene for en intensiv trening i hele kroppen der alle viktige muskelgrupper, inkludert skuldre, armer, rygg, lår og rumpe, er aktivt involvert. En 20-minutters treningsøkt på treningsmaskinen tilsvarer omtrent 1 times løping i moderat tempo på tredemøllen.

Romaskin for å miste vekt effektivt utholdenhetstrening den beste kondisjonsmaskinen

Previous Post
Hoppetauøvelser – fordeler, variasjoner og treningsplan på et øyeblikk!
Next Post
4 nyttige yoga -asanas for kvinner – enkle øvelser for nybegynnere