15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Styrke- og utholdenhetstrening – hva er mer nyttig for å gå ned i vekt raskt?

treningsstudio manualer mister vekt styrke og utholdenhetstrening

Utholdenhetstrening inkluderer fotturer, jogging og svømming. De er en av de mest effektive måtene å gå ned i vekt, hevder en artikkel i Journal of Applied Physiology. Imidlertid bør ikke fysisk trening for å bygge muskler neglisjeres heller. Styrketrening og utholdenhetstrening man bør kombinere.

Styrke- og utholdenhetstrening – En studie fra Duke University, USA

joggesport hjelper til med å gå ned i vekt styrke og utholdenhetstrening

En studie for å vurdere endringer i kroppen viste hvilke øvelser som er mer nyttige for å gå ned i vekt. Det ble utført av universitetssykehuset ved Duke University, USA. Utholdenhet, styrketrening eller en kombinasjon av de to? Studien inkluderte 234 personer som var overvektige. Den forbedrede metabolismen under utholdenhetstrening fører til raskt vekttap og reduksjon i fett, sa Leslie Williams, som ledet studien.

Kombiner styrke- og utholdenhetstrening

muskelmasse buk knuser vekttap og utholdenhetstrening

Det involverte 234 overvektige og overvektige mennesker som var delt inn i tre grupper: en gruppe trente styrketrening, den andre gruppen løp 12 miles per uke, den tredje kombinerte løpingen og tre dager med styrketrening per uke. Resultatene viste at disse deltakerne gjorde utholdenhetsøvelser og kombinasjonen Styrketrening og utholdenhetstrening har tapt mest. Ved styrketrening tok spesialister hensyn til vektøkning på grunn av økt muskelmasse.

jogging utholdenhetstrening hjelper deg raskt å gå ned i vekt og forbrenne fett

Ekspertene konkluderte med at kondisjonstrening er den mest effektive måten å gå ned i vekt raskt fordi de som løp 12 miles i uken, kastet bort 133 minutter med fysisk aktivitet, mens kombinasjonen av styrketrening trengte 180 minutter i uken. Resultatene fra den tredje gruppen er imidlertid motstridende. Selv om de ikke har oppnådd det største vekttapet, er endringen i midjestørrelse mer tydelig.

magemusklene reduserer taiilen omkrets styrketrening

Avstemningen Styrketrening og utholdenhetstrening å kombinere avhenger av målene. Hvis du vil stimulere til mer fettforbrenning, bør du løpe mer. Hvis du vil ta på deg dine favorittjeans igjen, er det et bedre alternativ å kombinere dem med styrketrening.

Previous Post
Instruksjoner for øyesminke: Tips for sminke for en festlook
Next Post
Eksempel på blomsterrik hageplanlegging og et koselig sittegruppe