15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Stretching – eller hvordan du kan oppnå drømmekroppen din ved å strekke deg

strekkmuskler slapper av etter trening

Lei av mange ubrukelige dietter? Av Tøyning du kan oppnå en drømmefigur fordi strekking er veldig viktig for musklene og leddene våre. Stretching er en av de grunnleggende treningstypene, sammen med aerobe og anaerobe øvelser.

Mens du strekker, strekker du hver muskel

stretching stretching drøm kroppsside stretching

Stretching strekker hver muskel så vel som hver muskelsen. Dette øker elastisiteten og tonen til alle muskelgrupper. Resultatet er forbedret kontroll over bevegelsene våre, noe som også gjør oss mer i stand til å gjøre mer arbeid.

strekkøvelser strekking lindrer ryggsmerter

Med riktig trening er det fullt mulig at vi vil være utrolig smidige og stabile. Musklene og senene endres mekanisk av tøyningsøvelsene fordi synovialvæsken øker der. Dette faktum hjelper leddene med at de får bedre næring og gjør dem naturligvis fastere og sunnere. Risikoen for å utvikle slitasjegikt er mye, mye lavere.

strekker kroppen tilbake muskler gulvet

En av de grunnleggende reglene for tøying forteller oss at med disse øvelsene bør vi maksimalt strekke muskler og ledd, men på en slik måte at strekningen ikke skal ta mer enn et minutt. Dette er veldig viktig å huske på, for hvis ikke, kan vi få et brudd, og denne skaden kan være veldig farlig. En annen regel er at strekningen aldri skal forårsake smerte. Stretching kunne ikke bare øves alene, men også i kombinasjon med andre aerobe og anaerobe treningsøvelser.

trening som strekker drømmen kroppsben muskler

Når det gjøres riktig, hjelper tøyning med å forhindre skader og øker graden og volumet av kroppsbevegelsene våre. Det hjelper til med å beskytte arteriene mot sklerose fordi muskelgruppene får tilstrekkelig næring av den forbedrede blodtilførselen. Styrking av leddene hjelper koordinering og balanse i kroppen i rommet. Til syvende og sist er tøyning en fin måte å forebygge eller kurere muskelkramper.

trening som strekker drømmekroppen på delen   trening som strekker drømmen kroppen ryggsmerter øvelser drøm kropp muskler ledd tøyningsøvelser tøyning drøm kroppskvinne etter trening   strekker seg som strekker seg muskler i bakbena stretching stretching body drømmefigur tilbake

Previous Post
Vanlige og enkle yogaøvelser hjelper med brystløft uten kirurgi
Next Post
Ryggstrekkøvelser: Med følgende øvelser erklærer du krig mot ryggsmerter!