15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Full kroppstrening + kardio – den trendy pund -treningsøkten

Trening for hele kroppen, kardio-hopp-koordinert-pund-trening

Sommeren banker på døren, og du vil se bra ut, men den vanlige kondisjonstreningen blir kjedelig og ikke lenger morsom? Ikke bekymre deg, for i dag introduserer vi den nye trenden fra USA – pound rockout -treningen. Dette Trening i hele kroppen, kombinert med kardio og rytmer fra Pilates, gir deg muligheten til å gå ned i vekt, komme i form og føle deg som en rockestjerne på samme tid.

Pund trening – en helkroppstrening kombinert med kondisjonstreninger

Trening i hele kroppen cardio-ripstix-tromming-få-fit-pound-trening

Pound er en treningsøkt for hele kroppen som trener alle muskelgrupper effektivt og brenner fett med rockende slag. Det spesielle med denne treningen er bruk av trommestikker, som gir en morsom faktor og setter rytmen. De såkalte Ripstix er neongrønne og lyse, og er spesielt laget for pundtrening. Til tross for den lette vekten hjelper de med å tone underarmene, overarmene, brystet og skuldrene.

Ha det gøy med hele kroppen trening – pound rockout trening

Helt kroppstrening kardio-tromming-moro-trendy-pund-trening

Inspirasjonen til Pound Fitness -treningen kommer fra trommeslagernes bevegelser som spiller på en rockkonsert. Oppfinneren av Pound er en trommeslager selv som ønsket å øve mer, men brøt trommene. På denne måten utviklet hun ideen til rockout-treningen ved hjelp av medgrunnleggeren.

Pundgruppetrening – øvelser for vekttap

Hele kroppen trening cardio-øvelser-lunges-slanking-pounds

Et typisk kilo trening for hele kroppen er mellom 45 minutter og en time. Figurer blir lært og trent i en bestemt sekvens ved å utføre øvelser for indre og ytre lår, rumpe, kjerne og ryggmuskulatur. Den dynamiske vekslingen av knebøy er også ideell for å opprettholde og forbedre kroppsbalansen.

Forbrenning av fett i en kilo trening

Helt kroppstrening kardio-hopp-humør-morsomt-pund-trening

Et kilo treningsøkt kan brenne opptil 900 kalorier i timen, avhengig av vekt og utholdenhet. Kombinasjonen av kardio, intervall og styrketrening er også gunstig, ettersom den ikke bare brenner kalorier under treningen, men også bygger muskler. Med sin intensitet og rytme reduserer pundtrening også stress, noe som er en annen fordel. En time med trommestikkene kan etterlate en tung dag på kontoret og forbedre humøret ditt betydelig. Det øker også immunsystemet og kardio forbedrer blodtrykket.

Full kroppstrening for menn og kvinner

full kroppstrening-kardio-fitness-øvelser-muskelbygging-pund-trening

Selv om denne helkroppstreningen foretrekkes av kvinner, kan menn også delta. Øvelsene stimulerer musklene og brenner fettet. Dermed sikrer de vekttap og en vakker muskeloppbygging som raskt er synlig for øynene.

Trommestikker – et must for trening i hele kroppen

full body training-cardio-ripstix-green-drumstick-joggesko-pund

Pound -treningen for hele kroppen med cardio krever enkelt utstyr – en behagelig og lett sportsdrakt, joggesko og trommestikker. Det er ingen krav til alder, kjønn eller nivå – selv nybegynnere kan prøve treningen. Det skal imidlertid bemerkes at personer med knesmerter må begrense knebøyene for å beskytte knærne. Hvis du har leddsmerter, må du kontakte legen din før du bestemmer deg for om du skal trene.

Kombiner intensiv trening med et passende kosthold for best resultat

trening i hele kroppen-kardio-gruppe-trening-lår-pund-trening

For enda bedre resultater fra trening anbefaler vi å kombinere det med et passende kosthold. Det er en nødvendig del av ethvert treningsprogram. Likevel hjelper et sunt kosthold deg ikke bare med å gå ned i vekt, men beskytter også mot sykdommer og sikrer større ytelse.

Pound Workout – en treningsøkt for hele kroppen

full kroppstrening-kardio-øvelser-ripstix-pund-rockout-trening

Pound Rockout Workout er også egnet for hjemme. Dette er perfekt for de som ikke har mye tid til å trene eller ikke finner et kilo trening i nærheten. Du bør bare forberede passende musikk, plukke trommestikkene og motivere deg til intensiv trening.

Den atmosfæriske treningsøkten – kilo trening

trening i hele kroppen-kardio-trommestikk-gruppe-trendy-pund-trening

Pund -treningen er perfekt når du vil slippe litt damp. Tromming med Ripstix er morsomt, treningen belaster med positiv energi og sikrer samtidig din vakre figur.

Tren til rockemusikk – ha det gøy å gå ned i vekt

full body training-cardio-pound-rockout-workout-ripstix-get-fit

Motivet for pund -treningen er rockemusikk. Derfor blir treningene gjennomført på den og trommingen er koordinert med musikken.

Tren med trommestikker for optimal fettforbrenning

trening i hele kroppen-kardio-bevegelse-tromming-slanking-pund-trening

Denne treningen for hele kroppen inneholder en rekke øvelser som passer for alle muskelgrupper. Hvis du bare vil trene en bestemt del av kroppen, kan du lage en personlig treningsplan og gjøre treningen i henhold til dine behov.

Prøv den moderne helkroppstreningen selv

full-body-training-cardio-group-training-slimming-drumsticks-pounds

Hvis du er i humør for noe nytt og vil prøve en ny type trening, kan du prøve kilotreningen. Du vil sikkert gå ned i vekt og ha det gøy samtidig.

Previous Post
Kjøp vinterfrakk for menn – velg riktig frakk for menn
Next Post
Stretching – eller hvordan du kan oppnå drømmekroppen din ved å strekke deg