15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

De beste leggings for enhver treningssituasjon – du bør ta hensyn til dette!

De beste leggings for alle typer trening og enhver sport

Det er ingen hemmelighet at det er viktig å bruke riktige klær når du trener, fordi feil antrekk kan ødelegge treningen din fullstendig. Når klær føles ubehagelige eller ubehagelige, er det vanskelig å konsentrere seg fullt ut om en aktivitet. Leggings faller naturlig nok i denne kategorien. Men et enkelt par er ikke ideelt for alle typer trening. Så hvilke leggings trenger du for sport, løping eller yoga? Det avhenger av hvor mye du svetter og om du trener utendørs eller innendørs. I dag forteller vi deg hva de beste leggings er basert på treningen din, og tips som treningseksperter sverger til.

De beste leggings for løping

De beste leggings for å kjøre reflekterende elementer

Å løpe på fortau og asfalt betyr å hoppe mye, så leggings laget av et solid kompresjonsmateriale er det riktige valget. Kompresjons leggings varmer beinmusklene og har en positiv effekt på cellulitter.

Andre funksjoner du må ha: reflekterende elementer (spesielt hvis du går tidlig om morgenen eller sent på kvelden) og en lomme til nøklene, telefonen eller ID-en.

Kompresjons leggings med reflekterende elementer for løping om vinteren

De beste leggings for HIIT -trening

De beste leggings for HIIT intervalltrening

Hvis du må utføre intensiv intervalltrening, bør du stole på kompresjonsstoff og en fin, høy midje. Som med løping sikrer kompresjonsleggingsene den beste komforten når du hopper opp og ned og forhindrer ubehagelig glidning eller vingling..

Og den høye midjen er et must for å holde tanken din fra å ri opp på fjellklatrere eller burpees. Tenk også på tung svettefaktor. Stoffer som ikke absorberer svette anbefales for HIIT -treningsøkter. Ikke kjøp bomull og unngå mørke farger.

De beste leggings for fotturer

De beste leggings for fotturer velger varmt materiale som merinoull

Du trenger ikke å spørre for mye av leggings når du går, ettersom tempoet vanligvis er sakte og jevnt. Fotturer handler om komfort. Et enkelt par mellomlange leggings uten kompresjon er greit. Og hva med kulden? Velg et varmt materiale som merinoull.

De beste leggings for innendørs sykling

De beste leggings for innendørs sykling

Du kommer til å tilbringe en stund på dette sykkelsetet, så kjøp en modell som kan gi deg den komforten du trenger. Du trenger ekstra materiale til baken din. Se etter en tettsittende modell med polstring og unngå lommer med glidelås som kan irritere huden din.

De beste leggings for CrossFit

De beste leggings for CrossFit kompresjonsshorts

Alt det hopper og huker betyr at du trenger leggings som gir maksimal bevegelsesfrihet, men som fortsatt er kule. Derfor anbefales det at du bruker et par kompresjonsshorts med høy midje. Velg en lengde som ikke slutter mer enn midten av låret, slik at de ikke glir opp.

Foretrekker du litt mer stoff? Prøv leggings med capri-lengde. De reduserer også friksjonen som noen ganger kan oppstå med shorts.

De beste leggings for yoga

De beste yoga-leggings med høy midje for maksimal komfort

Uansett hvilken yogastilling du bruker, vil leggings med høy midje sikre maksimal komfort. Men det er ikke det eneste du skal se etter. Hvis du trener en dynamisk yogastil med mye bevegelse som Vinyasa Flow eller Power Yoga, finn et stoff som tørker raskt. Er de fysiske øvelsene og pusteøvelsene ganske trege? Velg deretter myke stoffer som klemmer huden forsiktig og tillater ubegrenset bevegelsesfrihet.

De beste leggings for Pilates

De beste leggings for Pilates Capri lengde

De langsomme bevegelsene og de milde strekkene betyr at du ikke trenger å bekymre deg for mye om svette. Så du kan ikke gå galt med passform eller materiale. Unngå leggings med lommer eller glidelåser på baken eller i midjen, da du vil bruke mye tid på å ligge på ryggen.

De beste leggings for vektløfting

De beste leggings for CrossFit manualer på treningsstudioet

Se etter leggings med høy midje for å støtte kjernen din. Noe annet å vurdere? Med alt det som bukker og huker, er kvalitet veldig viktig. Du vil ha forsterkede eller til og med dobbelte sømmer, slik at leggings ikke rives.

De beste leggings for MMA og boksing

De beste leggings for MMA og boksing

Som med leggings for HIIT, er leggings med høy midje også et must for MMA eller boksing. Med konvensjonelle modeller kan spark føre til at midjen glir mot hoftene igjen og igjen. Den høye midjen forblir stabil, slik at du kan konsentrere deg om treningen.

De beste leggings for gravide

De beste leggings for HIIT intervalltrening

Siden de fleste graviditetstreninger kan utføres med lav intensitet, er ytelse mindre viktig enn komfort og dekning. Velg et superelastisk par som vil strekke seg med deg og din voksende mage og et lett stoff som hjelper deg å holde deg kjølig. Avhengig av modell kan leggings brukes over eller under magen.

Hvilke leggings for sterke ben

de beste leggings for sterke ben

Dårlig passende leggings som ikke smigrer kurvene dine, kan påvirke konsentrasjonen mens du trener. Unngå dette scenariet med kompresjonsleggings med høy midje. De gir den ideelle støtten og fremhever en slank figur.

De beste rimelige trenings leggings

Hvilke leggings for sterke ben, høy midje kompresjons leggings

Har du lyst til å prøve en ny sport? Vent til du er sikker på at du vil bruke mye penger på utstyr. Leggings i svart bomull med høy midje er allsidige nok til å passe for de fleste idretter – og det er lett å finne budsjettmodeller.

Oufit med sports leggings til hverdagsbruk og et croptop i rosa

Previous Post
En barnesykkel laget av bambus fremmer miljøbevissthet
Next Post
Lag kake av søtsaker selv – 9 ideer med og uten baking