15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bulgarian Bag effektiv for muskelbygging og styrketrening

Bulgarsk veske for muskelbygging-skinn-variant-M

Av Bulgarsk veske er en ny type treningsapparat som ser ut som en belteformet sandsekk. Sandposen i beltestørrelse ble opprinnelig utviklet for brytere og kampsportartister, slik at de kunne trene ekstra styrke og supermuskler. I dag erobrer det idrettsstudioer og det private treningsområdet. Har du hørt om dette interessante treningsapparatet? Det har vi heller ikke gjort før nylig. Derfor ønsket vi å introdusere deg til den bulgarske vesken mer detaljert.

Bulgarsk veske – oppfinnelsen

bulgarsk-pose-muskelbygging-skinn-sandbag-knoer

Navnet er selvsagt ikke tilfeldig. Det praktiske treningsapparatet ble oppfunnet i 2005 av den tidligere bulgarske brytermesteren Ivan Ivanov, som nå trener et gresk-romersk bryteteam i USA. I hans Treningssenter han var på utkikk etter en måte å styrke bryternes grepstyrke og kardiovaskulære ytelse. Han ble inspirert av gamle bulgarske historier. Da bar bøndene på torget sine geiter og sauer i skaftet og kastet “varene” rundt foran publikum for å presentere dem og selge dem til en god pris.

Bulgarsk veske som passer for alle idrettsutøvere

bulgarsk pose muskelbygging-styrketrening-hver-idrettsutøver-egnet

Takket være formen og de integrerte håndtakene kan den kastes, fanges, snurres, spinnes osv. Den er laget av stoff eller skinn og fylt med ull og sand. Bulgarian Bag er tilgjengelig i forskjellige vektklasser fra 5 til 22 kilo (størrelser XS til XL). XS og S er utelukkende beregnet på kvinner, mens XL er egnet for godt trente idrettsutøvere. For en kroppsvekt på 68-86 kilo velges normalt den 12 kilo bulgarske posen (M). Posen kan brukes av profesjonelle så vel som amatører og treningsutøvere.

bulgarsk-pose-muskelbygging-vinyl-variant-s-kvinner

I tillegg til å bygge muskler, kan du også trene reaksjonshastigheten, utholdenheten og det kardiovaskulære systemet. Det styrker ikke bare hele overkroppen, rygg og armer, men også mage, ben og rumpe. Abdominal crunches, swing, slynge og løfteøvelser styrker hele muskel- og skjelettsystemet og sikrer effektiv trening i hele kroppen. Fordelen med den bulgarske posen sammenlignet med konvensjonelle sandsekker ligger i håndtakene og formen, noe som gjør det lettere å holde sandsekken under dynamiske øvelser.

bulgarsk-pose-muskelbygging-trening-rundt-i-verden

Kjedsomhet kan ikke oppstå med den bulgarske vesken, fordi det er mange øvelser og treningsalternativer som kan prøves ut. Treningen består av åtte til ti øvelser og er designet med få eller ingen pauser. Ta deretter en pause på 4-5 minutter og gjenta sirkelen. Den mest kjente øvelsen med den bulgarske sandsekken heter “Around the world”. Det kastes rundt kroppen. Snatches, wood chops, squats, lunges, push-ups: du kan kombinere flere øvelser med hverandre. Allsidighet er en av hovedfordelene med denne treningsenheten.

bulgarsk-pose-muskelbygging-original-sandsekk-skinn

Hvis du vil kjøpe en original bulgarsk sandsekk, kan du besøke Foeldeak Shop. De er ikke akkurat billige, men du belønnes med lang levetid og kvalitet på produktet. Vinylversjonen koster 140 euro og oppover og skinnversjonen starter på 150 euro.

bulgarsk-pose-muskel-bygge-øvelser-tilleggs-vekt

bulgarsk-pose-muskelbygging-trening-push-ups

bulgarsk-pose-muskelbygging-enkle håndtak

bulgarsk-pose-muskelbygging-lær-øvelse

bulgarsk-pose-muskelbygging-styrketrening-egnet

Previous Post
Null avfall når du reiser – tips for en bærekraftig ferie!
Next Post
Bygg et pepperkakehus av shortbread cookies – klassikeren med en forskjell uten baking