15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Flotte yogaøvelser for deg og babyen din tone hele kroppen

yoga øvelser mor baby stretch koser deg

Med alle bekymringene for babyen har vi sjelden muligheten til å ta deg tid til å trene. Hva om du bare kunne være sammen med babyen din Yoga øvelser gjøre?

Yoga øvelser For mamma og baby er armer, hofter og mage tonet

yogaøvelser med den lille skatten er morsomme og effektive

For å gjøre dette må den kunne holde hodet oppreist alene og sitte en kort stund eller være minst fem måneder gammel. Et par Yoga øvelser for problemområdene etter fødselen – mage, armer og rumpe, vil hjelpe deg med å oppnå en flott figur snart. La favorittmusikken din spille mens du trener, og husk at både du og babyen din må gjøre øvelsene på tom mage. Det er viktig at du hele tiden tar hensyn til barnet ditt, slik at det ikke begynner å gråte. Sett ditt eget tempo og gjenta øvelsene så ofte du vil. For stramme armer – hold babyen din under armene og løft den opp over hodet og senk den deretter ned igjen. Gjenta så ofte du kan. Du kan også gjøre denne yogaøvelsen mens du sitter. For en fast hofte – Ligg på ryggen og lag en bro. Legg babyen på magen tvers over deg. Hold den stramt og løft bekkenet mens du inhalerer. Når du puster ut, legg bekkenet tilbake på gulvet. Gjør 3 serier med 8 repetisjoner, med hver åttende repetisjon som holder bekkenet litt lenger opp og i tillegg strammer.

Gjør yogaøvelser med din lille kjære – morsomt og effektivt

yoga øvelser lille datter lærer å utføre positur sammen

Yoga øvelser for en fast mage – Legg deg ned og trekk knærne sammen. Legg babyen på magen på skinnebenene og hold den under armene. Beveg beina sakte opp og ned. Gjør igjen 3 sett med 8 repetisjoner. Etter en kort pause, i samme posisjon, beveg bena fremover (mot ansiktet) og tilbake. (3 serier med 8 repetisjoner). Etter en ny pause, gjør sirkulære bevegelser med babyen på føttene, til høyre og til venstre. Legg babyen din på magen på gulvet og legg deg ned overfor ham, også på magen med utstrakte armer og ben. Løft armer og ben og hold kort. Gjenta flere ganger og ta en kort pause. Med denne yogaøvelsen toner du hoftene og baken din samtidig. Ha det gøy å prøve!

yogatrening mulig babyben opp nyttigYogaøvelser også med baby som bøyer seg oppoverbaby satt under armene støtter ha det gøy

Previous Post
Jogging i stedet for kondisjon? Fordelene med å løpe på et øyeblikk
Next Post
Bulgarian Bag effektiv for muskelbygging og styrketrening