15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kaloriforbruk Treningsstudio: Hva brenner du under utholdenhetstrening eller styrketrening?

Enten vi sitter foran datamaskinen eller går i parken, brenner alt vi gjør i løpet av dagen kalorier. Selvfølgelig brenner vi ikke så mye energi på sofaen som for eksempel i noen idretter. Og selv om det å telle kalorier ikke akkurat er den beste måten å gå ned i vekt, er det noen ganger nyttig å vite om den harde treningsøkten på treningsstudioet etter jobb var nok til å brenne av kaloriene fra smultringene kollegaen din kom tilbake med i dag. Enten du prøver å gå ned i vekt, opprettholde vekten eller øke muskelmassen, ville det være nyttig å vite hva kaloriforbruket ditt er på treningsstudioet. Så er det verdt å bruke 1 time på den elliptiske maskinen, og hva er fordelene med styrketrening? Vi vil fortelle deg svarene på disse spørsmålene og mange andre nyttige tips og informasjon om et øyeblikk!

Kaloriforbruk Gym Treningsutstyr for vekttap Vektløfting Trening for kvinner

Selv om det er ganske enkelt å telle kaloriene i kostholdet vårt, er det vanskelig å anslå hvor mange vi faktisk forbrenner mens vi trener. Dessverre er det ingen enkelt formel eller svar på dette spørsmålet, fordi kaloriforbruket avhenger av mange faktorer og varierer veldig fra person til person. Jo mer uerfaren du er, jo flere kalorier vil du brenne. Og etter hvert som du blir friskere over tid, blir kaloriene som brennes for samme aktivitet og tidsperiode litt lavere. Enten du bruker 1-2 timer på treningsstudioet hver dag, hvis du ikke bruker tiden effektivt, får du ingen resultater. Ifølge helseeksperter bør voksne trene minst 150 minutter med moderat aerob intensitet eller 80 minutter intens trening, for eksempel en HIIT -treningsplan.

Kaloriforbruk Treningsstudio: Er tredemøllen effektiv for vekttap?

Kaloriforbruk Løpebånd Intervall Utholdenhetstrening Hvilken kardiomaskin skal forbrenne fett

Konditionstrening er en fin måte å få opp pulsen, og det kan også hjelpe deg å gå ned i vekt. Mengden kalorier som forbrennes i treningsstudioet avhenger først og fremst av alder, kjønn, vekt og selvfølgelig intensiteten på treningen. Jo raskere du løper, jo flere kalorier forbrenner du på tredemøllen. Hvis du for eksempel veier mellom 50 og 60 kilo og jogger rundt 8,5 – 9 km / t i en time, vil du brenne mellom 700 og 850 kalorier, avhengig av treningsnivået ditt. I tillegg er alle eksperter enige om at kaloritelleren på tredemøllen er ganske nøyaktig sammenlignet med resten av kondisjonsapparatene – spesielt hvis du angir vekt og alder på forhånd. Og jogging på tredemølle trenger ikke å være kjedelig – det er et flott verktøy for å gjøre ting mer interessante. Prøv for eksempel intervalltrening ved å løpe i 12-13 km / t i 30 sekunder til 1 minutt og deretter gå i 5-6 km / t i 30 sekunder. Hvis du vil tone baken og lårene og øke kaloriforbruket på treningsstudioet, bør du prøve skråningen på skråningen!

Og hvordan er kaloriforbruket til crosstraineren?

Kaloriforbruk crosstrainer hvilken kardiomaskin for vekttap

Crosstraineren er en av de mest populære kondisjonsapparatene i alle treningsstudioer og er spesielt egnet for nybegynnere eller personer med kneproblemer. Dette styrker musklene og forbedrer utholdenheten, noe som gjør crosstraineren perfekt ikke bare for oppvarming før styrketrening, men også for å gå ned i vekt. Kaloriforbruket på crosstraineren avhenger selvfølgelig av innstillingene til enheten du velger. Jo høyere lastnivå og jo raskere du tråkker, desto mer effektiv blir treningen. Avhengig av intensitet og hastighet kan en kvinne som er omtrent 160 centimeter høy og 50 kilo brenne omtrent 400 kalorier i timen. Ifølge en vitenskapelig studie overvurderer kaloritelleren på crosstraineren kaloriforbruket med rundt 42%. Derfor ville det være bedre å ikke stole helt på det, men å overvåke pulsen og pulsen. Generelt skjer optimal fettforbrenning ved 60 – 70 prosent av maksimal puls.

Kaloriforbruk ergometer

Kaloriforbruk Treningsstudio eller vektløfting for vekttap Fitness Trening for kvinner

Ser på en film og trener kroppen vår samtidig – det er ikke for ingenting at ergometeret er så populært. Igjen, kaloriforbruket på treningsstudioet avhenger av intensiteten på treningen og vekten vår. Med en moderat belastning på 90-100 watt, forbrenner kvinner med en vekt mellom 50 og 60 kilo rundt 500 kalorier i timen. Med en høyere belastning på 150 til 180 watt kan du brenne opptil 750 kcal. En av de største fordelene med ergometeret er at du på noen modeller kan angi hvor mange kalorier du vil brenne direkte.

Og hvordan er kaloriforbruket på romaskinen?

Kaloriforbruk Ergometer Fitness Trening for vekttap Utholdenhet eller styrketrening er bedre

Romaskinen er ofte neglisjert eller helt unngått, og er en av de mest effektive kondisjonsapparatene for en komplett trening i hele kroppen. Sammenlignet med tredemølle og crosstrainer brukes alle viktige muskelgrupper, inkludert skulder, overarm, mage- og setemuskulatur, samtidig. På denne måten forbedres utholdenheten og metabolismen økes, noe som igjen stimulerer fettforbrenningen. En kvinne som veier 50 kilo kan forbruke opptil 400 kalorier i timen med en lett øvelse med romaskinen. Med en høyere belastning er kaloriforbruket til romaskinen rundt 800 kalorier. Det er derfor den perfekte enheten for de dagene hvor du rett og slett ikke har tid til en lang treningsøkt og fortsatt vil drive med sport.

Er styrketrening egnet for vekttap?

Kaloriutgifter Vektløfting Dødløftstrening for kvinner

Gjør du også veien til kondisjonsapparatene når du vil gå ned noen kilo og få kroppen i form? Vel, overraskelse – du vil tross alt gå til dumbbell -området. Kombinasjonen av kondisjonstrening og styrketrening er det best mulige valget for å få langsiktige resultater og resultater. Styrketrening stimulerer ikke bare vekttap, det styrker også beinene våre, forbedrer leddstabiliteten og er derfor veldig viktig for helsen vår. Det er ingen formel som passer for alle for å beregne kaloriforbruk når du løfter vekter, siden hver trening er veldig forskjellig. Du trener med forskjellige enheter og løfter forskjellige vekter under treningen. Enten styrketrening med egen vekt og øvelser som armhevninger, knebøy eller utfall eller løftevekter – de to variantene er utrolig effektive og støtter både vekttap og muskelbygging.

Kaloriforbruk Gym Vektløfting for vekttap Knebøyingstrening med vekter

For å øke kaloriforbruket når du løfter vekter, er det bedre å bruke sammensatte øvelser som bruker flere muskelgrupper samtidig. Tydeligvis er energimengden som kreves for å utføre et knebøy med vekter mye høyere enn for eksempel en bicep -krøll. I følge “Harvard Medical School” kan en kvinne som veier 50 til 60 kilo brenne opptil 300 kalorier i timen med høyintensiv styrketrening. Frivekter har et høyere kaloriforbrenningspotensial sammenlignet med styrke -maskiner. Når du løfter vekter, er det kroppen som må gi balanse og stabilitet, ikke maskinen. Feil teknikk kan imidlertid føre til alvorlige skader. Av denne grunn anbefales det at du blir vant til maskinene først og først legger til vektløfting i treningsrutinen.

Vekttrening for vekttap kvinner kaloriforbruk treningsstudio

Enten du bruker maskiner eller frie vekter, kan du øke kaloriforbruket på treningsstudioet ved å fokusere på intensiteten av repetisjonene. Ikke stopp med 10 reps når du kunne ha gjort 15. Hvis du ikke er sliten etter øvelsen, øker du motstanden. Ved å forkorte pausene mellom settene eller trene kretsløp, vil pulsen din bli høyere gjennom hele treningen, noe som vil hjelpe deg med å brenne mange flere kalorier. Superets, hvor du gjør to forskjellige øvelser på rad uten pause, er en annen flott måte å bli kvitt fett. Den virkelige skjønnheten ved styrketrening er imidlertid ikke i kaloriforbruket, men i den såkalte etterbrenningseffekten. Det sikrer at kroppen vår fortsetter å løpe i full fart i noen timer etter trening og dermed bruker flere kalorier selv når du hviler.

Kaloriforbruk Treningsutstyr Treningsutstyr for overkroppen for kvinner

Previous Post
Ugress i plenen – hvordan kontrollere de 10 vanligste artene
Next Post
Hvordan og med hva du kan dekorere pepperkakehuset – kreative ideer til vakre pepperkakehus