15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Slingtrenerøvelser for den ultimate treningen i hele kroppen: TRX-trening er så effektiv!

Enten hula hoop, okklusjonstrening eller wild rope training – utvalget av treningsmetoder som lover oss en vakker og slank kropp har i mellomtiden blitt så stor at du raskt kan miste oversikten over ting. Treningstrendene i år går helt klart i retning av funksjonell trening, noe som er morsomt og får oss til å passe rundt. Du har kanskje sett disse stroppene, ofte gjemt i et hjørne av treningsstudioet, og lurte på hva de er til. TRX-trening blir mer og mer populært og gir oss den optimale treningen for hele kroppen! Enten som styrketrening, for å bygge muskler eller for å gå ned noen kilo – treningstreningsøvelser trener hele muskulaturen og forbedrer også koordinasjonen, balansen og kjernestabiliteten. Men hvor effektiv er slyngetrening og hvilke er de beste TRX -øvelsene? Du finner alt dette, samt en treningsplan for hele kroppen, i artikkelen vår med en gang!

Fulltreningsplan for slyngeøvelser hjemme

I treningsverdenen er slyngetrening også kjent som “TRX -trening”. TRX står for Total Body Resistance Exercise og det er faktisk navnet på selskapet som lager båndene. Trenden kommer opprinnelig fra fysioterapi og ble hovedsakelig brukt til øvelser i rygg. Den revolusjonerende treningsmetoden ble oppfunnet i 1997 av Navy SEAL Commander Randy Hetrick og har siden blitt en av de største kondisjonstrendene. Det er en utmerket måte å utfordre flere muskelgrupper samtidig og styrke kroppen. Å gjøre de samme treningsøktene hver dag kan fort bli kjedelig og vil ikke gi noen spesielle resultater i det lange løp. Det er nå mer enn 300 slyngetrenerøvelser som gir nok variasjon i hver treningsrutine. Enten du er en sofa som bare har begynt på treningsreisen eller har mange års kondisjonerfaring – TRX -trening har noe for enhver smak!

Hvordan fungerer TRX -trening og hva er fordelene for helsen vår?

Trx øvelser Full kroppstrening med egen vekt

Under TRX -treningen henges enten føttene eller hendene i løkkene i beltene, og vi bruker vår egen kroppsvekt som motstand. Så hva er forskjellen på tradisjonell egenvektstrening, vil du sikkert spørre deg selv. For å opprettholde koordinasjonen mens vi er i flytende stilling, må vi trekke flere muskler samtidig. Avhengig av om vi utfører slyngetrenerøvelsene liggende, sittende eller stående, trenes forskjellige muskelgrupper deretter. Alt dette forbedrer vår stabilitet og styrke og sikrer også god holdning. Og her er noen flere grunner til at det er verdt å prøve TRX -trening!

 • Styrker kjernen vår – En sterk kjerne betyr mye mer enn en synlig six-pack! For at vi ikke skal miste balansen og kan utføre slyngetrenerøvelsene riktig, må kjernemuskulaturen spesielt fungere. En sterk torso er ekstremt viktig ikke bare i sport, men også i hverdagen.
 • Er perfekt for folk på alle treningsnivåer – TRX slyngetrenerøvelser er tøffe og virker totalt skremmende, men de kan fortsatt tilpasses perfekt til ditt eget nivå. Endre kroppsposisjonen din for å øke eller redusere motstanden eller eksperimentere med antall sett og repetisjoner for de enkelte øvelsene.

Slingtrenerøvelser sørger for den perfekte treningen for hele kroppen

Selvvektstrening øvelser i overkroppen

 • Sling trener øvelser for vekttap – Mens mange av oss trener først og fremst for å føle oss bedre og forbedre helsen vår, er vekttap også en velkommen fordel av trening og trening. Med trening i hele kroppen frigjøres flere hormoner som testosteron, noe som øker muskeltonen og også øker stoffskiftet. På grunn av den fleksible slyngen får slyngetreningen oss til å svette ordentlig og kaloriforbruket under en 30-minutters treningsøkt er mellom 350 og 400 kalorier, avhengig av kroppsvekt og kondisjonsnivå.
 • Styrketrening og kardio i ett – Enten for vekttap eller muskelbygging – den perfekte treningsplanen bør alltid være en kombinasjon av kondisjonstrening og styrketrening. Selv om seiløvelser er et flott alternativ til vektløfting, kan de like effektivt og effektivt forbedre utholdenheten din. Gjør øvelser som knebøy, utfall og plankevariasjoner med kortere pauser i mellom for å øke pulsen og stimulere fettforbrenningen. Dette vil gjøre besøket ditt på treningsstudioet mye kortere, men fortsatt super effektivt! Bare 15-20 minutter er nok til å fullføre en effektiv og anstrengende kroppsøkt.

Drømmekroppen din på 30 minutter – TRX treningsplan

Treningsplan for overkroppen for kvinner slyngetrenerøvelser for nybegynnere

Hvis du leter etter en måte å få kroppen i form raskt og gå ned noen kilo, så er vår TRX treningsplan noe for deg! Gjør 3 sett med hver av de følgende slyngetrenerøvelsene, og prøv å trene 3 ganger i uken for raskere resultater. Hvis du ikke er helt kjent med slyngetrening, start med 5-10 repetisjoner og sørg for at du gjør det sakte og kontrollert.

 • TRX push -up – For å styrke armer, bryst og alle ryggmusklene, bør den klassiske push-up øvelsen ikke mangle i noen treningsrutiner. Men hvis du gjør dette med føttene i løkkene, brukes det betydelig flere muskelgrupper. Sett beina i løkkene på omtrent kalvnivå og gå inn i den klassiske plankestillingen med hendene plassert rett under skuldrene. Spenn magen, hold ryggen rett og senk brystet like over gulvet. Hold posisjonen i 2-3 sekunder og skyv deretter tilbake til startposisjonen. Gjør 3 sett med 10-12 repetisjoner hver.
 • Bicep krøller med slyngetreneren krever høyere kroppsspenning og styrker i tillegg korsryggen. Endre skråningsvinkelen for å matche motstandsnivået og treningsnivået ditt. Len deg litt tilbake og legg føttene litt bredere enn hoftebredden. Hold håndtakene rett foran ansiktet med albuene hevet og danner en 90-graders vinkel. Forleng nå sakte armene helt uten å endre posisjonen til kroppen din og albuene. Gjør totalt 3 sett med 15 repetisjoner hver.

Slingtrener trener plan for overkroppen for TRX hjemme trening

 • TRX triceps forlengelse – Triceps -trening blir ofte neglisjert, spesielt for kvinner. Faktisk er det nettopp triceps som sikrer vakre og definerte armer! I tillegg til triceps, fungerer denne øvelsen også biceps, skuldre og til og med leggene dine samtidig. Hold håndtakene med håndflatene vendt nedover, len deg sakte fremover når du strekker armene opp. Sørg for at kroppen er i en rett linje. Bøy nå i albuen og senk sakte brystet på en kontrollert måte mens du tar hendene tilbake bak hodet. Forleng armene igjen og gå tilbake til startposisjonen.
 • TRX knaser er den perfekte slyngetrenerøvelsen for endelig å stramme magemusklene og trene baken og beina samtidig! Sett føttene i løkkene på omtrent nivået på anklene og ta den klassiske plankestillingen. Spenn magen og bunnen og trekk begge bena kraftig fremover mot brystet samtidig. Når du gjør dette, må du sørge for at kroppen forblir stabil.
 • Hip Thrust – Hvis du vil ha en fast og vakker bunn, bør denne øvelsen bli en integrert del av TRX -treningen! Legg slyngene ca 10-15 centimeter over gulvet og legg deg på ryggen. Sett føttene i løkkene og legg armene flatt på sidene. Spenn magen og baken, bøy bena og løft baken til kroppen er i en rett linje. Hold posisjonen i 5 sekunder og gå tilbake til startposisjonen.

De beste slyngetrenerøvelsene for magen og overkroppen

Triceps trening kvinner slyngetrener øvelser

En slank og definert midje og en fast mage – det er sannsynligvis hver kvinnes drøm! Legg til noen av de følgende slyngetrenerøvelsene i treningen for å få kroppen i toppform på kort tid!

 • TRX brystpress – Det er på tide å styrke de pecs og skuldre! Vanskeligheten med øvelsen avhenger av kroppens posisjon – jo lenger du lener deg frem, desto større er motstanden. Ta tak i håndtakene og bøy kroppen langsomt fremover med armene strukket ut. Pust dypt og åpne armene så rett som mulig. Trekk deretter håndtakene sammen foran til de møtes foran brystet. Siden leddbåndene er ganske ustabile i denne øvelsen og en høyere konsentrasjon er nødvendig, er den bare egnet for avanserte brukere.
 • Roing slyngetrening forbedrer holdningen vår ved å styrke ryggmuskulaturen og ryggraden. For å gjøre dette riktig må føttene være hoftebredde fra hverandre og parallelle med gulvet – prøv forskjellige kroppsposisjoner for å finne riktig motstand. Hold håndtakene med håndflatene vendt mot hverandre. Spenn magen og ryggen og beveg føttene fremover til du lener deg tilbake med armene helt utstrakte og kroppen er i en rett linje. Trekk deretter overkroppen oppover med kraft til den er i vater med håndtakene. Senk sakte og gjenta.

Plankvarianter slyngetrenerøvelser Egenvektstrening for kvinner

 • Sideplank – Visst, du har gjort plankeøvelsen før, men har du prøvd TRX -båndene? Øvelsen retter seg hovedsakelig mot skulder og skrå magemuskler og forbedrer også vår koordinasjon og utholdenhet. Heng håndtakene omtrent seks centimeter fra gulvet og stikk føttene inn. Gå inn i den lave plankeposisjonen og vri overkroppen til venstre. Du roterer også føttene slik at den øvre foten er foran og den nedre foten er bak. Strekk overhånden og hold kroppen stødig i en rett linje. Hold stillingen i 10 sekunder og senk hoftene litt nedover. Gå tilbake til startposisjonen, gjør 10 repetisjoner og bytt side.
 • klatrer er en av de TRX -slyngetrenerøvelsene som vil teste kjernestabiliteten din og øke pulsen mens du jobber med mage og baken. Stikk føttene i løkkene og begynn den høye plankeposisjonen med hendene like under skuldrene. Stram ryggen og magen godt og ta venstre kne mot venstre albue, og gå tilbake til startposisjonen. Gjenta med høyre ben. Det teller som en repetisjon. For å forhindre skader anbefaler vi at du gjør øvelsen sakte. Når du er komfortabel med bevegelsen, kan du øke tempoet.

Seiltrening for slanke ben og fast bunn

Mageopplæringsplan for treningstreningsøvelser for kvinner

Her har vi fremdeles noen slyngetrenerøvelser som virkelig får deg til å svette og er perfekt for en kort og effektiv trening i mage, ben og bakdel.!

 • TRX gjedder er den ultimate øvelsen for å endelig få den sekspakken synlig! Sett føttene i løkkene og sett deg i plankestilling. Spenn magen og ryggen og hold kroppen i en rett linje. Trekk begge beina mot overkroppen samtidig og skyv baken opp på en slik måte at beina forblir rette. Hold i 5-10 sekunder og gå tilbake til startposisjonen.
 • Det er ingen måte å få beina på Lunges forbi. Ved å henge opp bakfoten blir klassikeren en test av vår stabilitet og mobilitet. Fest TRX -løkkene omtrent 20 centimeter over gulvet og sett en fot tilbake og inn i løkken. Ta et par skritt fremover med den andre foten for den klassiske utfallsposisjonen. Bøy deretter det stående benet til kneet nesten berører gulvet. Hold kort inne og trykk opp.

Squat Variants Pistol Squat Exercise TRX Sling Trainer Training Plan

Previous Post
Ugress i plenen – hvordan kontrollere de 10 vanligste artene
Next Post
Hvordan og med hva du kan dekorere pepperkakehuset – kreative ideer til vakre pepperkakehus