15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Forbrenne 1000 kalorier mens du trener? – Det fungerer med disse tipsene og øvelsene!

Å gå ned i vekt, definere kroppen din og bygge muskler er uten tvil de vanligste årsakene til at de fleste av oss trener. Uansett hva målet vårt er, spiller kaloriforbruket under trening alltid en veldig viktig rolle på veien til drømmefiguren vår. Selv om det ikke nødvendigvis burde bety at vi teller hver eneste kalori og gjør oss gale til å gjøre det, betyr det ikke noe å vite omtrent hvor mye vi brenner. Hvordan kan du brenne 1000 kalorier – alle de som ønsker å gå ned i vekt og ønsker å gå ned i vekt så raskt som mulig har stilt seg selv dette spørsmålet minst en gang. Du har nettopp avsluttet en superkrevende trening og svetter, og likevel viser sportsklokken at du har forbrent bare 200-300 kalorier – høres det kjent ut? I så fall har du kommet til rett sted! I artikkelen vår avslører vi hvilke øvelser som har det høyeste kaloriforbruket, hvordan du kan brenne 1000 kalorier mens du trener og mange tips!

hvilke øvelser brenner flest kalorier HIIT treningsplan for hjemmet

Kroppene våre forbrenner kalorier hele dagen – selv når vi slapper av på sofaen og ser på favorittseriene våre. Men hvis du vil brenne 1000 kalorier, må du være litt mer aktiv – ideelt sett med mer intense treningsøkter. Vi må imidlertid gjøre en ting klar – for å gå ned i vekt og oppnå varige resultater, bør vi ta hensyn til kostholdet vårt i tillegg til trening. 1000 kalorier er mange kalorier og en ganske alvorlig utfordring. Enten hjemme eller på treningsstudioet – det er fullt mulig, men det krever et utrolig høyt disiplin og selvfølgelig en større investering av tid.

Hva påvirker kaloriforbruket vårt?

HIIT Treningsplan Brenne 1000 kalorier hjemme

Hvorvidt og hvor raskt vi forbrenner 1000 kalorier avhenger av forskjellige komponenter. Vi kan bare gå ned i vekt når energibalansen er lav, eller med andre ord – vi tar inn færre kalorier enn vi bruker. Selv om noen av faktorene ikke kan kontrolleres, er andre avhengige av oss selv. I det følgende vil vi forklare deg hva som spiller en avgjørende rolle i kaloriforbruket.

 • Vekt – Det er faktisk ganske logisk. Bare tenk på det – det tar mer energi å flytte et tyngre objekt, ikke sant? Det samme gjelder kroppen vår. En person som veier 80 kilo vil brenne mye flere kalorier enn en som veier 60 kilo med samme intensitet og varighet. Så det er ikke sikkert at det er like likt for alle å komme med en erklæring om at du forbrenner 1000 kalorier mens du trener.
 • Treningsnivået ditt – Jo bedre vi er og jo mer sportsopplevelse vi har, jo mer effektivt fungerer fettmetabolismen vår. Av denne grunn er kaloriforbruket til profesjonelle idrettsutøvere nesten dobbelt så høyt som for en nybegynner.

Hopptau for vekttap, hvordan kan du brenne 1000 kalorier på en time

 • Kjønn – Og nå må vi dessverre skuffe deg – menn har en høyere prosentandel muskelmasse enn kvinner. Og siden muskler vanligvis bruker mer energi, forbrenner menn mange flere kalorier enn kvinner med samme intensitet og treningsvarighet. Så neste gang du trener en partnertrening og vennen din faktisk når 1000 kalorier, ikke bekymre deg om det.
 • Alder – Aldring er en naturlig prosess og muskelmasse avtar med alderen. Resultatet er da lavere kaloriforbruk.
 • Genetikk – Vi har alle den ene vennen som kan spise hva som helst uten å gå opp et kilo. Hvis du er begavet med gode gener, kan du brenne 1000 kalorier mye raskere når det ville være en nesten umulig oppgave for andre.

Er det sunt å brenne 1000 kalorier mens du trener??

HIIT Treningsplan Brenne 1000 kalorier hjemme

Brenn 1000 kalorier på en time – det ville være fint, ikke sant? Egentlig er en slik anstrengende trening ikke anbefalt for alle, og bør bare gjøres etter å ha konsultert en erfaren trener eller ernæringsfysiolog. For mye trening uten tilstrekkelig restitusjon kan i noen tilfeller føre til overtrening. Dette betyr at kroppen ikke kan regenerere og komme seg helt, noe som betyr at prestasjonen minker med neste treningsøkt. Å brenne for mange kalorier i kombinasjon med lavt kaloriinntak kan føre til metabolske lidelser, hjerte- og karsykdommer og nervøse lidelser. Så hvis du vil brenne 1000 kalorier, sørg for å spise mer. I tillegg kan svært intensiv og lang trening forårsake utbrenthet eller skader. Det er derfor viktig å planlegge hviledager mellom treningsøktene eller å dele treningsøkten i kortere økter.

Brenne 1000 kalorier Trening: Disse øvelsene har det høyeste kaloriforbruket

Brenn 1000 kalorier på treningsstudioets kaloriforbruk

Hvordan kan du brenne 1000 kalorier på en time? Intense treningsøkter som får pulsen opp er en flott og effektiv måte å nå dette målet på. For eksempel, sammenlign jogging med å gå – du vil forbrenne flere kalorier i løpet av en 20 -minutters løpsøkt enn om du gikk i et moderat tempo i samme tid. For at vi skal kunne fortsette å trene, bør det imidlertid være morsomt i utgangspunktet. Hvis du gjør en HIIT-treningsøkt med høy intensitet som du ikke liker, vil den ikke gjøre jobben. Nedenfor er sportene som brenner flest kalorier – kanskje det er noe for deg.

 • svømme er en flott idrett som brenner energi mens den forbedrer muskelstyrke, blodstrøm og lunge- og hjertehelse. 30 minutter med svømming forbrenner omtrent like mange kalorier som 30 minutter på tredemøllen, men det er mindre belastende for kroppen. Avhengig av din vekt og treningsintensitet, brenner en times svømming mellom 700 og 800 kalorier.
 • Ergometer – Synes du det er kjedelig og ensformig å løpe på tredemølle? Prøv deretter ergometeret i stedet. Med de nyeste modellene kan du skrive inn direkte på datamaskinen hvor lenge du vil trene og hvor mange kalorier du vil brenne mens du trener. Med en belastning på rundt 150 watt kan du brenne rundt 800 kalorier på en time. Å bytte mellom høye og lave intensitetsintervaller er et annet alternativ for å øke kaloriforbruket.
 • Sprint – Vi vet alle at jogging er en av de høyeste kaloriforbrenningsøvelsene. Jo raskere vi løper, desto høyere er kaloriforbruket. Hvis du vil brenne 1000 kalorier, bør du inkludere HIIT -spurter i treningen. De bruker utrolig mye energi og er ideelle for de dagene du ikke har så mye tid til å trene. Hvis du presser grensene for din fysiske kapasitet og knapt kan puste, så sprint.

HIIT-trening med høy intensitet lar kiloene synke

Hjem HIIT -trening brenner 1000 kalorier på en time

Hvis du trener, har du mest sannsynlig hørt om HIIT -treningsøkter. Høy intensitet intervalltrening består av korte, men veldig intense øvelser som sikrer effektivt fett tap og økt muskelbygging. Selv om HIIT -trening vanligvis varer 20 til 30 minutter, kan det brenne fett dobbelt så effektivt som for eksempel 1 time på tredemølle eller cross -trainer. Den største fordelen med treningsmetoden er imidlertid den såkalte etterbrenningseffekten. Avhengig av intensiteten, jobber kroppen i full fart selv etter trening, noe som betyr at kalorier fortsatt forbrukes. Ifølge en vitenskapelig studie øker HIIT -treningsøktene kaloriforbruket med opptil 20%. Det vil si at hvis du forbrente 600 kalorier mens du trente, vil du brenne minst 100 til etterpå – selv om du ligger på sofaen.

Brenn 1000 kalorier i en times HIIT -vekttapstreningsplan

Vil du brenne 1000 kalorier hjemme? Da har vi den ultimate treningsplanen for deg i en hel uke! Den består av klassiske øvelser med høy intensitet som burpees, høye knær, hoppeknekker eller hoppetau. Hver trening består av en krets som varer omtrent 30 minutter og som må gjentas to ganger totalt. Hvil i 1 minutt mellom hver runde ved å løpe på plass i moderat tempo. Avhengig av vekt og intensitet, vil du konsumere rundt 900-1000 kalorier. Og det beste? Du trenger ikke noe spesielt utstyr for dette! Så la oss komme i gang!

Mandag:

 • Burpees og jumping jacks i 3 minutter hver uten pause i mellom
 • Klassisk knebøy med hopp og hoppetau i 4 minutter hver uten pause mellom
 • Crunches og sit-ups i 3 minutter hver uten pause
 • Høye knær og fjellklatrere i 5 minutter uten pause mellom

Tirsdag:

 • Crunches, sit-ups og push-ups i 3 minutter hver uten pause mellom
 • Høye knær og hoppe i 3 minutter hver
 • Plank Jacks og Speed ​​Skaters i 3 minutter. For hurtigløperne, legg føttene i hoftebredde fra hverandre. Fra sentrum, vekselvis hoppe til venstre, lande på venstre fot og krysse den høyre diagonalt og hoppe til høyre.
 • Utfall med hopp og sumo knebøy med hopp i 4 minutter hver.
 • Sprint på plass i 3 minutter

Jogging Kaloriforbruk Hvordan kan du brenne 1000 kalorier

Onsdag – I dag kan du velge noen av følgende aktiviteter og gjøre dem i 1 time. Velg mellom svømming, jogging, hoppetau eller hula hoop -øvelser.

Torsdag – To av følgende kombinasjoner må gjøres i 20 minutter hver, med en pause på 20 sekunder mellom øvelsene.

 • Burpees med push-ups, høye knær, dynamisk planke, hoppejakke med sumo squat, fjellklatrer, hurtigløper
 • 20 minutter med hoppetau

fredag er hviledag.

Lørdag: 

 • 20 minutter med hoppetau
 • Jogge i 20 minutter
 • Høye knær, hoppeknekker, hoppende knebøy, sprint på stedet og armhevinger i 4 minutter hver

søndag er hviledag.

Slik kan du brenne 1000 kalorier på en time

Tredemølle HIIT treningsplan 1000 kaloriforbrenning

Det trenger ikke å være supertreningen som er omtalt her hvis du ønsker å brenne 1000 kalorier. Det er en annen måte – nedenfor er en blanding av styrke og kardioøvelser som er like effektive og anstrengende. Den eneste fangsten er imidlertid at du ikke har lov til å ta en pause mellom øvelsene. Jo færre pauser vi tar med i treningen, jo lenger holder pulsen seg forhøyet, noe som også øker kaloriforbruket. Med de høye repetisjonene er dette ganske utfordrende og stimulerer både utholdenhet og muskelbygging.

 • 100 hoppeknekker
 • 80 crunches
 • 100 knebøy
 • 30 pushups
 • 15 burpees
 • 50 hoppeknekker
 • 40 Høye knær
 • 30 crunches
 • 2 minutter veggsete
 • 1 minutt lav planke

Kardioutstyrs kaloriforbruk brenner 1000 kalorier på en time

Previous Post
10 bunndekkende planter som et alternativ til plener
Next Post
Flotte yogaøvelser for deg og babyen din tone hele kroppen