15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Designer kjøkkenkniver inspirert av verktøy fra steinalderen

Designer kjøkkenkniv -ip-kniv-svart-hvit-futuristisk skjærebrett

“IP-kniv” Designer kjøkkenkniver den nye tidsalderen ser ut som et verktøy fra steinalderen. Vil du vurdere det som futuristisk eller utdatert? Han står midt i midten og legemliggjør essensen i de to epokene. Kniven imponerer med sin edle design, høykvalitets og fine materialer og er samtidig sterkt rettet mot det funksjonelle. Den ligger i hånden og gir en komfortabel, ergonomisk holdning.

“IP” designerkjøkkenkniver inspirert av verktøy fra steinalderen

Designer kjøkkenkniv -ip-kniv-svart-hvit-kjøkken-dekorasjon

Ville du brukt det riktig på kjøkkenet, eller ville du bare la det dekorere kjøkkenet? Imidlertid ville denne ekstraordinære designerkniven være fantastisk egnet for dem begge, og det ville ikke være synd. Tilgjengelig i svart eller hvitt, det ser ut som en gjenstand landet på benkeplaten og allerede plassert for å sikre umiddelbar presisjon.

“IP” designerkjøkkenkniver – formgivning og design

Designer kjøkkenkniver -ip-kniv-inspirasjon-steinalder-verktøy-design

Inspirasjonen til designet kom fra steinalderen, hvor alle verktøyene ble optimalisert så ergonomisk som mulig og garanterte en sikker holdning. Behandlingen av materialene på den tiden var selvfølgelig veldig grov og grov. Den karakteristiske strukturen til den dannede bergarten blir tolket og foredlet ved hjelp av geometriske former.

“Ip -Knife” – et stykke presisjon inspirert av fortiden 

designer-kake-kniv-ip-kniv-svart-hvitt-utkast-futuristisk

“IP” -kniven skal være et moderne og elegant tilbehør på kjøkkenet som gir presisjon i hverdagen. Det er et konseptutkast av Klivisson Campelo, grunnlegger av det brasilianske studioet Monkiy’s Design.

Previous Post
Enebolig med glassfasade – arkitektur inspirert av 60 -tallet
Next Post
En luksuriøs sykkel laget av 24K gull – The Beverly Hills Edition